El Sitges B s’imposa (0-3) a l’Atlètic Vilanova amb els tres gols a partir del minut 73

Empat de l'Olivella i tercera victòria seguida del Ribes

Els capitans de l'Atlètic Vilanova i del Sitges B abans de començar el derbi // CAV

El Sitges B va imposar-se diumenge a l’Atlètic Vilanova a domicili per 0-3 en el derbi comarcal de la jornada 17 al grup 12 de Tercera Catalana. Els tres gols van arribar en la recta final del partit després que hi haguessin hagut ocasions a les dues porteries.

Pol Navarro va fer el 0-1 al minut 73, Josep Sánchez va ampliar l’avantatge dels d’Aiguadolç al minut 78 i poc abans del xiulet final Gerard Fernández va anotar el 0-3 definitiu.

L’Olivella va empatar a dos al camp de la Granada. Els locals es van avançar dues vegades, però primer Alejandro Morillas al llindar del descans i després Edgar Garcia, de penal al minut 88, van certificar el 2-2 final.

El Ribes va guanyar per 1-2 al camp del Capellades. Els blanc-i-blaus encadenen tres triomfs seguits i vuit jornades sense perdre. Ángel Jiménez i Marc Vargas van respondre a l’1-0 inicial dels de l’Anoia amb tots els gols en la primera meitat.