El Sitges empata (2-2) al camp del Reddis en el darrer test de pretemporada

Pascua i Sacris marquen per al conjunt d'Aiguadolç

L'onze inicial d'ahir del Sitges // UE SITGES

El Sitges va empatar ahir a dos al camp del Reddis Reus, de Primera Catalana, en el darrer test de la pretemporada. Va ser una prova exigent que els de Toni Salido van passar de manera satisfactòria.

L’arrencada dels d’Aiguadolç va ser magnífica. Pascua va estrenar el marcador al minut 10 i Sacris va incrementar l’avantatge poc després.

Abans del descans, Nito va lluir-se per evitar l’1-2. Va tornar a avisar el Reddis a l’inici de la segona meitat i va tenir premi amb dos gols gairebé seguits, als minuts 59 i 70, després de dues concessions defensives del Sitges.

En la recta final del matx Víctor Morillas va disposar d’una gran ocasió per als de Toni Salido, que ja no van poder desfer el 2-2. La darrera oportunitat va ser per al Reddis sense trobar la xarxa.

El pròxim compromís del Sitges ja serà de Lliga. Els d’Aiguadolç rebran el Gavà dissabte vinent, 17 de setembre, a partir d’un quart de sis de la tarda, en la primera jornada del subgrup 3B de Segona Catalana.