El Sitges estrena el 2024 amb una derrota a casa (1-2) contra l’Ascó

Els d'Aiguadolç, amb 10 des del minut 21 per l’expulsió de Rovira

L'onze del Sitges d'ahir // UE SITGES

SITGES 1 – ASCÓ 2
GOLS: 0-1, Sergio Cáliz (49′); 0-2, Fran (55′) i 1-2, Saliou (83′)

El Sitges va estrenar ahir el 2024 amb una derrota per 1-2 contra l’Ascó. Els d’Aiguadolç van jugar amb un home menys des del minut 21 per l’expulsió de Rovira.

Els tres gols van arribar en la segona meitat. Sergio Cáliz va avançar l’Ascó al minut 49 amb un xut des de fora de l’àrea que va acabar a la xarxa després que la pilota toqués en Marc Martínez.

Sis minuts més tard Fran va doblar l’avantatge dels de la Ribera d’Ebre. El 9 dels visitants va aparèixer al segon pal després d’una passada interior d’Hamir a l’àrea. Mata, que va debutar com a titular sota pals, no va poder quedar-se amb el cuir en presència del visitant Eric Roda i Fran va rematar a plaer.

Saliou va posar picant al partit al minut 83 amb l’1-2 final. Va ser un golàs. El davanter del Sitges va fer un control orientat amb el pit en un desplaçament llarg a l’àrea i va rematar a guardar a sobrebot.

Després de 14 jornades, el Sitges transita setè a la taula. Els de Toni Salido tancaran la primera volta dissabte que ve (17.00 h) al camp de la Canonja, novè classificat.

SITGES: Mata, Shinn, Rovira, Marc Martínez, Martí, Carlos Martínez (Manu Ábalos, 74’), Joan Serra (Víctor Morillas, 65’), Javi Lara, Josele (Álvaro Montesinos, 74’), Geri (Ryo, 89’) i Pascua (Saliou, 74’).