El Sitges guanya (2-1) l’Igualada, de Tercera, en l’últim test de pretemporada

Sacris i Óscar Hernando, els golejadors dels d'Aiguadolç

El Sitges va estrenar la nova equipació, de la marca Puma, per al nou curs // UE SITGES

El Sitges va cloure ahir a la nit els partits de pretemporada amb bones sensacions tot derrotant l’Igualada, de Tercera Divisió, per 2-1 al Municipal d’Aiguadolç. El partit es va emmarcar en el tradicional Trofeu Garcia-Munté.

Va ser un duel intens i equilibrat. El Sitges no es va arronsar davant d’un rival de superior categoria i va inaugurar el marcador en la primera meitat a través de Sacris, que va marcar amb un xut des de fora de l’àrea. La pilota va entrar rasa i molt ajustada al pal.

També al primer temps va arribar el 2-0, obra d’Óscar Hernando, que va transformar un clar penal forçat per ell mateix. I encara abans del descans, l’Igualada es va quedar amb 10 per l’expulsió de Sergio Álvarez.

En la segona meitat els dos equips van fer canvis i el ritme de joc va continuar alt. Les reduïdes dimensions d’Aiguadolç fan que molts partits no tinguin treva.

L’Igualada, malgrat jugar amb un home menys, va buscar el gol i el va trobar faltant 20 minuts a la sortida d’un córner mitjançant el vilanoví Álex Campuzano. El Sitges va tenir opcions a la contra per marcar altre cop, però el marcador ja no es va tornar a bellugar.

Ara el Sitges ja pensa en el debut a la Lliga, previst per a diumenge que ve (12.15), al camp d’Aiguadolç, contra el Moja, que està entrenat per la vilanovina Luri Sorroche. Els de Manel Rodríguez afronten la nova temporada pensant en l’ascens de categoria.