El Sitges passa ronda a la Copa Catalunya Amateur guanyant l’Espluguenc B per 1-4

Montesinos, Josele i Martí, tres renovacions més en l'equip d'Aiguadolç

L'onze inicial d'ahir del Sitges // UE SITGES

El Sitges va superar ahir la tercera ronda de la Copa Catalunya Amateur tot imposant-se per 1-4 al camp de l’Espluguenc B, campió del grup 9 de Quarta Catalana.

Tot i que Jaume Font va fallar un penal per al Sitges només començar el partit, Víctor Morillas i Pascua hi van posar remei amb dos gols seguits als minuts 11 i 14.

Els locals van retallar diferències al minut 57, però Pascua va replicar amb dues dianes més per situar l’1-4 final en l’electrònic.

En el capítol de renovacions, el Sitges n’ha anunciat en els darrers dies les de Montesinos, Josele i Martí, que s’uneixen a les ja conegudes de Geri, Rovira, Javi Lara i Jota.