El Sitges recupera el lideratge amb remuntada inclosa a domicili

Els de Luri Sorroche guanyen l'Atlètic Prat Delta per 1-3

L'onze inicial del Sitges d'ahir a la nit // UE SITGES

El Sitges és novament el líder del grup 2 de Segona Catalana. Els d’Aiguadolç van tornar ahir a la nit al capdamunt de la taula tot guanyant per 1-3 al camp de l’Atlètic Prat Delta en el partit pendent de la jornada 13.

Va ser una victòria molt treballada del Sitges, que tot i disposar de les dues primeres arribades amb Geri com a protagonista, es va haver de sobreposar a un gol inicial dels locals, obra de Gómez al minut 24.

La rèplica dels de Luri Sorroche no va trigar a arribar i va ser contundent, amb dos gols seguits als minuts 32 i 33. César va empatar i Carlitos va marcar l’1-2.

L’Atlètic Prat Delta no es va donar per vençut. Abans del descans va rematar al pal i va obligar a lluir-se al porter Lucas.

L’equilibri va marcar la segona meitat. Els locals es van quedar amb 10 al minut 82. El marcador no es va tornar a bellugar fins al temps de descompte, quan Jean Marco va fer l’1-3 definitiu per al Sitges.

Els d’Aiguadolç comencen diumenge (12.15 h) la segona volta rebent el Montserrat Igualada amb un punt d’avantatge sobre el segon classificat, el San Mauro.