El Sitges remunta contra el Marianao Poblet per obtenir una victòria vital (3-1)

Frutos, amb un doblet, i Geri, els golejadors dels d'Aiguadolç
L'onze inicial d'ahir del Sitges // UE SITGES

El Sitges va retrobar-se ahir amb la victòria tot derrotant el Marianao Poblet per 3-1 i va sumar tres punts vitals en la carrera cap a l’ascens.

No va ser un partit fàcil per als de Luri Sorroche, que van haver de remuntar un 0-1 advers, obra del visitant Campos al minut 17.

La reacció del Sitges va arribar en la segona meitat coincidint amb una pujada d’intensitat de tot l’equip. Frutos va empatar a l’inici de la represa i va repetir amb un golàs al minut 60 per acabar de capgirar el marcador.

Al minut 90 Geri va sentenciar amb el 3-1 i va obtenir el premi a la insistència, ja que havia protagonitzat quatre ocasions fins a aquell moment.

El partit va servir perquè debutessin Roberto i Arnau Moya, els dos últims fitxatges del conjunt d’Aiguadolç.

El Sitges continua tercer, ara a tres punts del San Mauro, que va empatar dissabte al camp de la Fundació Atlètic Vilafranca, i del Prat B.

El Cubelles, onzè, va empatar a tres al camp de l’Atlètic Prat Delta. Dominaven els blaus per 1-3 amb gols d’Issey, Óscar i Sola (penal), però els locals van empatar en el darrer tram del partit. L’Olivella va descansar.

Dissabte que ve (17.15 h) hi ha derbi al Pons i Ventura entre el Cubelles i el Sitges.