El Sitges respira una mica més tranquil després de saber patir per doblegar (2-0) el Tortosa Ebre

El porter Lucas Cajes, fonamental amb bones intervencions

L'onze del Sitges de dissabte // UE SITGES

SITGES 2 – TORTOSA EBRE 0
GOLS: 1-0, Saliou (18) i 2-0, Shinn (73).

El Sitges respira una mica més tranquil després de superar, dissabte, el Tortosa Ebre per 2-0. Els d’Aiguadolç van haver de tragar saliva per les dificultats que van posar-los els visitants. Les aturades de Lucas Cajes van ser fonamentals.

Saliou va donar avantatge al Sitges al minut 18. Gerard Fernández, a qui Villa va donar la titularitat, ho va provar dues vegades abans del descans i el Tortosa també va amenaçar posant a prova a Lucas, sobretot en el tram final del primer temps, amb l’equip massa enfonsat.

A la represa Saliou i Joan Serra van ensenyar les dents per al Sitges abans d’un travesser del Tortosa d’Ebre i de dues grans intervencions de Lucas.

Al minut 73 va arribar el 2-0, obra de Shinn, que va tornar a aparèixer en atac, com en el derbi contra el Vilanova. Abans del final, Lucas encara va tornar a evitar un altre gol dels visitants. Ara el Sitges, vuitè a la taula, té un marge de cinc punts respecte del descens.

SITGES: Lucas, Shinn, Víctor Lebrero (Rovira, 69), Marc Martínez, Montesinos, Manu Ábalos (Carles Arrive, 69), Joan Serra (Jota, 79), Sacris, Gerard Fernández (Javi Aroca, 60), Pascua i Saliou (Josele, 79).