El Sitges se sobreposa al fort vent i s’imposa per 2-3 al camp del Catllar

Javi Lara i Josele (2), els golejadors del conjunt d'Aiguadolç

L'onze inicial d'ahir del Sitges // UE SITGES

EL CATLLAR 2 – SITGES 3
GOLS: 0-1, Javi Lara (29); 0-2, Josele (33); 1-2, Vizcaíno (52); 2-2, Roura (84) i 2-3, Josele (86).

El Sitges va sobreposar-se al vent ahir per guanyar per 2-3 al camp del Catllar. Els d’Aiguadolç es van retrobar amb la victòria després de tres empats seguits i van vuitens a la taula.

El partit va arrencar bé per al Sitges, que superada la mitja hora dominava per 0-2 amb gols de Javi Lara (minut 29) i Josele (minut 33).

A la segona meitat, amb el vent en contra, els de Toni Salido van haver de serrar les dents. Així i tot, Joan Serra va rematar al pal en la primera temptativa de la represa.

Tot seguit, Lucas es va lluir, però al cap d’una estona no va poder fer res davant Vizcaíno, que va retallar diferències al minut 51.

Les opcions del Sitges continuaven arribant, però primer Saliou i després Josele, aquest amb una ocasió molt clara, no van poder marcar.

El Catllar va arribar a empatar al minut 84 mitjançant Roura. Ara bé, de seguida va replicar el Sitges amb el gol del triomf. Va ser obra de Josele, que va rematar una bona centrada de Víctor Morillas.

SITGES: Lucas, Shinn (Álvaro Montesinos, 65), Marc Martínez, Rovira, Martí (Lebrero 65), Sacris, Joan Serra (Víctor Morillas (70), Manu Ábalos (Ryo, 82), Josele, Javi Lara i Saliou