El Surtidor Samà obté la sisena victòria amb un 62-43 sobre el CBT

Les vermelles continuen al capdavant de la taula

Vinyet Garcia prova el tir a cistella // CB SAMÀ

El Frankfurt El Surtidor Samà no afluixa al capdavant de la taula del grup 3 de Primera Catalana.

Les vermelles es van imposar dissabte al Volvo Diselauto CBT per 62-43 i van sumar la sisena victòria en set jornades. El JET Odontomed es manté amb el mateix balanç.

El Samà va començar el matx amb un ritme baix i amb poc encert de cara a cistella. Tanmateix, va fer valer una bona defensa per evitar que les visitants s’escapessin en el marcador.

La fermesa al darrere va permetre a les de Rubén Tenor sortir al contraatac i liderar el marcador al descans amb un 33-20.

A l’inici de la segona part, les tarragonines van activar una zona 3-2. La va rebentar el Samà amb triples de Gemma Miró i Vinyet Garcia. El conjunt vilanoví va tancar el tercer quart amb un parcial de 21-15.

En l’últim període, el Samà va saber administrar la renda obtinguda per segellar el 62-43 definitiu. Gemma Miró, amb 11 punts, va ser la màxima anotadora del Samà.