Search
Close this search box.

El Torneig d’Històrics també fa un reconeixement al vilanoví Santi Triguero

L'any passat, quan es va retirar, no es va celebrar el trofeu

Triguero va rebre una placa commemorativa // TWITTER TORNEIG D'HISTÒRICS

Si dimecres el Torneig d’Històrics del futbol català va fer un reconeixement a Gerard Boira per la seva trajectòria, ahir va fer el mateix amb Santi Triguero.

El davanter vilanoví es va retirar l’estiu passat, quan no hi va haver Torneig d’Històrics arran de la pandèmia. L’organització ha aprofitat l’edició d’enguany per retre-li un homenatge.

Triguero va deixar enrere una reeixida trajectòria de 25 temporades i 880 partits com a futbolista amateur. Ho va fer havent firmat 322 gols

Miquel Carrillo, honorable president del Torneig, i Manolo Dengra i David Alonso, president i vicepresident del Martinenc, respectivament, van lliurar a Triguero una placa abans de la segona semifinal entre el Sant Andreu i el Manresa.

“Que tot l’equip dels Històrics, amb un torneig tan prestigiós en l’àmbit català que he pogut jugar, gaudir i guanyar amb el Vilafranca, m’hagi fet aquest homenatge em fa sentir molt orgullós i molt agraït”, va dir al micròfon de l’organització.

Triguero es manté vinculat al món del futbol com a entrenador i està obert a rebre ofertes en un mercat difícil per la pandèmia. Si surt l’oportunitat, allà estaré. Després pot sortir millor o pitjor, però la il·lusió i les ganes de transmetre tot allò que he après, hi són”, va afegir.


Comparteix la notícia