Search
Close this search box.

El Trofeu de Festa Major de Sitges serà el Memorial Jaume Serra i Ribes

Es vol recordar la figura d'una persona molt influent en l'esport de la vila

La vídua de Jaume Serra rep la placa de mans de Juan Cruz i Jordi Martínez // G.M.CH

A partir d’aquest 2022 el Trofeu de futbol de Festa Major de Sitges servirà per recordar Jaume Serra i Ribes, una figura molt influent en l’esport de la vila que va morir l’any 1992. Així es va fer públic ahir en un emotiu acte al Municipal d’Aiguadolç.

“Valorem la tasca dels nostres predecessors. Gràcies al que van fer som els que som. Un d’ells va ser Jaume Serra i Ribes i per això presentem aquest Memorial”, va dir Jordi Martínez, president del Sitges en la intervenció que va obrir els parlaments.

Jaume Serra va liderar la creació de la Blanca Subur, el club de planter de referència de Sitges; va exercir de regidor d’Esports del municipi i va estar al darrere del projecte de l’actual zona esportiva de la vila, a Pins Vens.

Jordi Martínez també va aprofitar l’acte per anunciar que des del club han iniciat els tràmits perquè la zona esportiva dugui el nom de Jaume Serra.


El màxim mandatari dels d’Aiguadolç va estar acompanyat, entre altres persones, per l’alcaldessa de Sitges, Aurora Carbonell; pel regidor d’Esports de la vila, Jaume Monasterio; pel delegat de la Federació Catalana de Futbol al Garraf, Jaume Plaza, i per familiars i amics de Serra.

Un dels fills de Jaume Serra, Josep Serra, va agrair que es recordi la figura del seu pare destacant que “és la millor manera de continuar transmetent els valors que representava”. També va desitjar que “aviat es talli la cinta per inaugurar la Zona Esportiva Jaume Serra”.

Per acabar l’acte, la vídua de Jaume Serra va rebre una placa commemorativa en presència de Juan Cruz, president d’honor del Sitges.

El primer Memorial Jaume Serra serà aquest dissabte (19.00 h), quan el Sitges rebrà el CP Sarrià, equip de Primera Catalana.


Els fills i la vídua de Jaume Serra i Ribes // G.M.CH.

Comparteix la notícia