Search
Close this search box.

El vilafranquí Arnau Güell, tercer fitxatge del Patí Vilanova per al curs 2023/2024

Prové del Vilafranca (OK Lliga) i va destacar a l'Espanyol a OK Lliga Plata

Arnau Güell amb el tècnic Jordi Costa i el vicepresident Toni Ramírez // CP VILANOVA

El vilafranquí Arnau Güell és nou jugador del Patí Vilanova. Ahir a la nit ja es va entrenar amb el grup i es va fer les fotos amb la samarreta verda. Aquest matí el club n’ha fet oficial la incorporació. Arriba procedent del Vilafranca.

Arnau Güell, de 23 anys, va destacar a l’Espanyol en la temporada 2021/2022 a OK Lliga Plata Nord sent el segon màxim golejador dels blanc-i-blaus amb 11 dianes. Va coincidir amb Querol al conjunt periquito.

El juny de l’any passat va fer el salt l’OK Lliga per jugar amb el Vilafranca, que ha acabat perdent la categoria.De cara a la temporada que ve Arnau Güell vol recuperar la millor versió. “Espero que omplim Les Casernes i pujar a OK Lliga Plata”, afirma. I afegeix: “La història que té al darrere el Patí Vilanova, les ganes per intentar fer retornar el club allà on es mereix i la gran afició que té l’equip m’han convençut per venir cap aquí”.

De la darrera campanya a Vilafranca, tot i no haver estat bona esportivament, assegura que em “servirà per créixer”.

La d’Arnau Güell és la darrera incorporació del Patí Vilanova per al pròxim curs. S’uneix a les arribades de Jose López i David Lecha, que tornen al club. Tots tres venen de superior categoria. La resta de renovacions s’han d’oficialitzar en els pròxims dies, igual que la del míster, Jordi Costa.

Comparteix la notícia