Search
Close this search box.

El Vilanova, a continuar amb la dinàmica positiva de les últimes quatre jornades

Els blanc-i-blaus reben el Borges Blanques, novè a la taula

El Vilanova vol continuar amb la bona marxa de les darreres setmanes // G.M.CH.

El Vilanova saltarà aquesta tarda (17.00 h) a la gespa de l’Alumnes Obrers amb l’objectiu de mantenir la dinàmica positiva de les últimes quatre jornades.

Els blanc-i-blaus, quarts classificats, han sumat 10 punts dels últims 12 i volen més. Els visita el Borges Blanques, novè a la taula.

“Venim amb confiança, però continuem sent conscients de la dificultat de la categoria”, afirma Agus Isabel, tècnic del Vilanova.

“Hem de seguir millorant amb la pilota i evitar episodis d’inestabilitat defensiva com el de la setmana passada quan vam rebre l’1-0 del Vista Alegre”, afegeix el tècnic, que continua pendent de reforçar la plantilla.

El Borges Blanques porta un balanç de set punts sobre 15. Els ha obtingut tots a casa. Lluny del seu camp acumula dues derrotes per la mínima: 1-0 a Igualada i a Solsona. “És un equip competitiu que marca i encaixa pocs gols”, indica Agus Isabel.

El centrecampista Matty continua de baixa en el Vilanova. Tampoc no jugarà el lateral Toni, que es va fer un esquinç al turmell al camp del Vista Alegre. Roberto és dubte.

La bona notícia és que Totti es va poder entrenar amb el grup tant dijous com divendres.

Comparteix la notícia