Segueix-nos

Futbol

El Vilanova, a punt per rebre seguidors diumenge a l'Alumnes Obrers

L’Ajuntament està acabant d’elaborar el protocol a seguir

Les graderies de l'Alumnes Obrers tornaran a acollir públic diumenge que ve // G.M.CH.

Més d’un any després els socis i seguidors del Vilanova podran tornar diumenge a l’Alumnes Obrers. Els blanc-i-blaus rebran la Rapitenca amb públic a la grada després que el Procicat hagi permès el retorn d’aficionats en l’esport territorial.

Qui vulgui accedir a l’Estadi, haurà de fer el de sempre: ensenyar el carnet de soci a l’entrada o comprar una localitat a taquilla abans del partit. No caldrà inscriure’s prèviament per poder ingressar al camp.

Seguint allò que estableix el Procicat, la limitació d’aforament en els espais a l’aire lliure és del 50% i un nombre màxim de 1.000 persones. En el cas de l’Alumnes Obrers, hi caben 3.000 persones, però no hi podrien entrar fins a 1.500, sinó com a màxim les 1.000 establertes per les autoritats, xifres que s’han assolit en comptades ocasions des que es va estrenar el camp.

“Seguirem els protocols, però no canviarem el procediment habitual d’entrada al camp. A dins de les instal·lacions tindrem personal del club vetllant perquè hi hagi la distància de seguretat pertinent entre els socis o aficionats de diferents bombolles”, explica Xavier Laffitte, president del Vilanova a elPrimer.cat.

L’Ajuntament ja va marcar amb adhesius les localitats que no es poden ocupar i n’ha estat fent una revisió en els últims dies. El club haurà de prendre nota dels seguidors que accedeixin a l’Estadi. Des del Consistori estan acabant de polir els serrells dels protocols a posar en marxa.

El president Laffitte espera el suport de l’afició. “Ara que ens han donat llum verda per tornar a obrir el camp al públic, animo els nostres seguidors que vinguin. Qualsevol ajuda per al club és bona en l’escenari actual de pandèmia. L’equip, a més, agrairà sentir l’alè dels aficionats després de tant de temps jugant a porta tancada”, assenyala.

Canvi d'horari
El partit entre el Vilanova i la Rapitenca de diumenge no es jugarà a les cinc de la tarda, com és habitual a l’Alumnes Obrers. La pilota començarà a rodar a partir de les 18.05 h. La Xarxa de Televisions Locals va demanar el canvi d’horari per poder emetre el matx en directe. El Vilanova hi va accedir. A la pàgina de la Federació Catalana de Futbol ja surt la nova hora de joc.

Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Futbol