El Vilanova alimenta el somni de la Superlliga guanyant (1-0) el Santboià en el descompte

Pozzo porta l'èxtasi a l'Alumnes Obrers amb el gol del triomf

Els jugadors del Vilanova embogeixen amb el gol de Pozzo // G.M.CH.

VILANOVA 1 – SANTBOIÀ 0
GOL: 1-0, Pozzo (92′).

Èxtasi a l’Alumnes Obrers. El Vilanova va alimentar ahir el somni d’arribar a la Superlliga amb un triomf per 1-0 sobre el Santboià, ara ja rival directe, amb un gol de Pozzo al minut 92.

Va esclatar a l’Estadi després que el davanter paraguaià rematés de primera una passada d’Òscar Garcia des del cantó dret.

Els blanc-i-blaus encadenen 12 jornades sense perdre i, tot i tenir encara cinc equips per davant, estan a només quatre punts de la cinquena plaça.

El Vilanova va haver de treure el pic i la pala per mantenir la bona ratxa amb una nova victòria. Va disposar de més oportunitats que el Santboià, però no va tenir premi fins a última hora.

Una rematada de Boza al minut set i un gol anul·lat a Carlos Contreras per fora de joc van ser les primeres ocasions del Vilanova.

Iván Torres va aguantar l’esprint a Saliou en l’intent de replicar dels visitants, que van millorar quan van començar a guanyar les segones jugades al mig camp.

Arnau Moya busca la pilota a l’àrea en presència d’un jugador del Santboià // G.M.CH.

Així i tot, es va arribar al descans amb dues opcions més del Vilanova. El porter Valle va evitar l’1-0 davant Carlos Contreras al primer pal després d’una passada d’Arnau Moya al minut 43 i Òscar Garcia s’ho va rumiar massa a l’hora de xutar ja en el descompte.

En la segona meitat encara hi va haver més equilibri. Va estar segur al darrere el Vilanova a partir d’Iván Torres i Aleix Semur, però li va faltar finor quan va treure el cap a la zona de tres quarts. Al minut 66, Matty va perdonar un mà a mà amb el porter.

El partit era de peu fort. Cap dels dos equips s’arronsava. Vilagut va agitar l’equip amb quatre canvis en els últims 20 minuts. Un dels jugadors que va entrar de refresc va ser Pozzo, l’autor del gol del triomf en el temps afegit amb el públic entregat.

VILANOVA: Albert Alfonso, Saldaña, Iván Torres, Aleix Semur, Boza, Valentín Volpi (Delchi, 73’), Arnau Moya (Pozzo, 73’), Codina (Xavi Fernández, 86’), Carlos Contreras, Matty (Magu, 81’) i Òscar Garcia.
SANTBOIÀ: Valle, Nick, Marcos, Villegas, Sergi, Robert, Ferri (Guille, 73’), Grau (Espi, 65’), Saliou, Oltra i Chicano (Arnau, 65’).
ÀRBITRE: Berzosa Carballo. Va amonestar els locals Codina, Òscar Garcia, Matty, Herhan i Héctor; i els visitants Oltra, Villegas i Sergi.