El Vilanova arrenca un altre bon empat amb un 2-2 al camp del Can Vidalet

Un penal al minut 90 permet a Carlos Contreras igualar el partit

L'onze inicial del Vilanova d'ahir a Esplugues // CFV

CAN VIDALET 2 – VILANOVA 2
GOLS: 1-0, Míchel, de penal, (18); 1-1, Delchi (35); 2-1, Raúl (51), i 2-2, Carlos Contreras, de penal, (90′).

Continua sumant el Vilanova sense rendir-se fins al final. Ahir va obtenir un altre bon empat amb un 2-2 al camp del Can Vidalet, equip de Superlliga. Carlos Contreras va certificar les taules amb un penal convertit al minut 90.

També des dels 11 metres es va avançar el Can Vidalet. Unes mans protestades d’Aleix Semur van permetre a Míchel batre Albert Alfonso des del punt fatídic.

Matty i Carlos Contreras van replicar per al Vilanova poc abans que Delchi empatés amb un golàs a l’escaire des de fora de l’àrea. Era el primer gol del migcampista a la Lliga.

El marcador no es va tornar a moure fins després del descans. I van ser els locals els que van tornar a posar-se per davant. El gol va dur la firma de Raúl, que va aprofitar una badada en defensa del Vilanova per superar Albert Alfonso en l’un contra un. Era el minut 51.

Al minut 69 el Can Vidalet es va quedar amb 10 per l’expulsió d’Edu, que va fer una dura entrada a Iván Torres.

El Vilanova no es va rendir, com ve sent habitual. Aquesta capacitat competitiva li ha permès canviar aquella mala dinàmica que es va convertir en un malson durant sis jornades seguides.

Matty va trobar-se amb una esplèndida intervenció d’Iván Casado, esplèndid en el mà a mà al minut 79.

No va tirar la tovallola el Vilanova i va tenir premi gràcies al penal transformat per Carlos Contreras amb un xut ras ajustat al pal esquerre al minut 90. La pena màxima l’havia provocat Magu.

En el descompte els de Vilagut van acaronar el triomf amb un cop de cap de Pozzo que va salvar Iván Casado. Al Vilanova va debutar el defensa Diop, donat d’alta sense haver estat presentat.

CAN VIDALET: Iván, Míchel, Albert, Domingo, Ferran (Riku, 75’), Adri, Jacobo (Pau, 81’), Carlos (Hugo, 89’), Bru (Roger, 87’), Edu i Raúl (Michu, 81’).
VILANOVA: Albert Alfonso, Delchi (Jair, 85’), Iván Torres, Aleix Semur, Boza, Frutos (Diop, 89’), Arnau Moya (Pozzo, 75’), Valentín (Magu, 67’), Carlos Contreras, Matty i Òscar Garcia.
ÀRBITRE: Gene Mora. Va amonestar els locals Adri (2’) (90’), Raúl, Jacobo i Carlos; i els visitants Carlos Contreras, Aleix Semur, Delchi, Òscar Garcia, Albert Alfonso i Frutos. Va expulsar el local Edu amb vermella directa (69’).