El Vilanova continua a la seva fent de líder i suma una nova victòria

Els blaus resisteixen en els moments difícils per superar (1-3) el Gornal amb gols de Nao, Bily i Matty

Els blaus celebren el triomf d'ahir al vestidor // CF VILANOVA

GORNAL 1 – VILANOVA 3
GOLS: 0-1, Nao (17); 1-1, Jaume (51); 1-2, Bily, de penal, (64) i 1-3, Matty

El Vilanova continua a la seva i ahir a la tarda va sumar un nou triomf en derrotar el Gornal per 1-3 al Municipal de la Feixa Llarga. Els locals, a pesar dels dos gols de diferència, van fer treballar de valent l’equip de Vilagut.

Nao, al segon pal en el moment precís, va estrenar el marcador al minut 17 en aprofitar una jugada marca de la casa de Bily pel carril dret.

El Gornal va buscar la rèplica i ja abans del descans va avisar amb una ocasió i un gol en fora de joc. La inèrcia que estava agafant el matx es va confirmar al minut 51, quan Jaume, pentinant la pilota, va empatar per als locals.

No reaccionava el Vilanova i el pal va salvar-lo del 2-1. Els blaus van respirar quan una incursió de Roger Peña va acabar amb penal i Bily no va perdonar des dels 11 metres. Era el minut 64.

L’1-2 que va deixar tocat el Gornal i el Vilanova va recuperar el rumb en el partit per acabar sentenciant al minut 77 amb un golàs de Matty a l’escaire amb un xut llunyà. El líder continua sòlid.

VILANOVA: Albert Alfonso, Aleix Semur, Sebas (Marc López, 89’), Morell, Roger Peña, Nik (Pedrol, 75’), Bily (Omar, 89’), Codina (Ian Álvarez, 85’), Pozzo (Marc Vidal, 68’), Matty i Nao.