El Vilanova encadena el segon empat a domicili amb un 0-0 a Martorell

Els de Vilagut, de menys a més, acaben amb opcions de victòria

L'onze titular d'ahir del Vilanova al camp del Martorell // CFV

MARTORELL 0 – VILANOVA 0

Una part per cada equip i 0-0 final. El Vilanova va encadenar ahir el segon empat a domicili en un partit sense gols al camp del Martorell.

Va ser la primera ensopegada dels locals a casa, cosa que dona més valor al punt obtingut pels de Vilagut.

La primera meitat va ser del Martorell. D’entrada, Boza va salvar l’1-0 sota pals. Els blanc-i-vermells van anar creixent a poc a poc i van arribar al descans donant molta feina a un encertat Albert Alfonso.

Alfredo i Iglesias van disposar de les millors ocasions dels locals sense poder batre el porter del Vilanova.

El descans li va anar de meravella al conjunt de la capital del Garraf, que va millor a partir de les prestacions de Matty, ben escortat per Frutos, treballador incansable.

El cabal d’ocasions del Martorell va disminuir i el Vilanova va entrar amb opcions de triomf en els minuts decisius.

Un possible penal sobre Jair i un gol anul·lat a Jean Marco van posar l’ai al cor a l’afició local en els compassos finals. El 0-0 va ser inamovible.

MARTORELL: Toni, Ízan, Roger Peña, Víctor, Alfredo (Marki, 58’), Xavi Torres (Bernat, 75’), Iglesias (Pol, 85’), Ramos (Kanta, 75’), Oliver, Marc Torres i Garrido (Caba, 85’).
VILANOVA: Albert Alfonso, Saldaña, Aleix Semur, Iván Torres, Boza, Frutos (Gorrea, 82’), Xavi Marco (Xavi Fernández, 55’), Hugo, Pozzo (Jean Marco, 75’), Matty i Carlos Contreras (Jair, 82’).
ÀRBITRE: Berzosa Carballo. Va amonestar els locals Víctor, Oliver i Marc Torres; i els visitants Boza i Hugo.