El Vilanova es reconcilia amb la victòria gràcies a un solitari gol de Boada

Els blanc-i-blaus mantenen el lideratge una setmana més

Raúl Perea i Boada celebren l'únic gol del partit en presència de Jair // G.M.CH.

VILANOVA 1 – VILADECANS 0
Gol: 1-0, Boada (62′).

Un solitari gol de Boada va permetre ahir al Vilanova reconciliar-se amb la victòria després de dues derrotes seguides.

Necessitava vèncer l’equip blanc-i-blau per conservar el lideratge abans del duel directe pel primer lloc de dissabte vinent al camp de l’Ascó. I ho va aconseguir en un partit molt equilibrat.

En qualsevol temporada hi ha dies en què preval guanyar per damunt de qualsevol cosa. El d’ahir va ser un d’aquests per al Vilanova donades les baixes que continua tenint i els dos partits que havia perdut de manera consecutiva.

Pascua
va atacar dos cops l’espai d’entrada en la posada en escena del Vilanova, però de seguida va respondre el Viladecans amb una internada de Gurrea per la dreta i una perillosa centrada.

Cap dels dos equips acabava d’agafar el timó del partit. Abans del quart d’hora de joc Raúl Perea i Boada, els dos homes més avançats que va situar Agus sobre el camp, es van associar pel flanc esquerre abans que el penedesenc enviés el cuir a l’àrea. El destinatari va ser Jair, que no va arribar a temps per rematar.

Aquesta va ser una de les poques combinacions que va poder elaborar el Vilanova davant del bon posicionament del Viladecans, que va acabar el primer temps amb les seves millors arribades.

Estrada va rematar alt al minut 35, Casares es va desdoblar per l’esquerra i va xutar fora per poc un pèl escorat al 38 i Llobet va recollir un córner per enviar la pilota als núvols a boca de gol al 42.

Codina pugna amb Espi per la pilota // G.M.CH.

El descans li va anar bé al Vilanova. Només començar el segon temps Pascua es va perfilar d’esquerra a dreta per amenaçar el porter Santi amb un xut que va anar fora.

La igualtat de gran part de la primera part es va mantenir a la represa. Feia la sensació que l’equip que marqués, guanyaria. I al minut 62 va arribar la jugada decisiva del partit.

Boada va aprofitar una indecisió de la defensa del Viladecans per caçar una pilota que estava botant a l’àrea i connectar una potent rematada a la xarxa.

Va buscar la rèplica l’equip visitant amb un xut massa alt de Cabré i amb opcions a partir de córners. El Vilanova havia de serrar les dents en defensa i va tenir la sentència amb una oportunitat de Pascua després que haguessin combinat Boada i Raúl Perea, però el porter Santi va evitar el 2-0.

El Vilanova va saber patir amb avantatge en el marcador. En l’última aproximació del Viladecans, Víctor Miranda va estar providencial per posar el cos i evitar el xut de Cabello a l’àrea petita.

VILANOVA: Javi Martínez, Aleix Semur, Luca, Víctor Miranda, Iloie, Cubedo, Jair (Saldaña, 73′), Codina (Roberto, 80′), Boada (Ignasi, 87′), Raúl Perea i Pascua.
VILADECANS: Santi, Lara, Javi, Espi, Casares, Cepeda (Robert, 68′), Gurrea (Triguero, 79′), Chechi (Costa, 79′), Llobet (Cabello, 55′), Estrada i Cabré.
ÀRBITRE: Aguilar Prat. Va amonestar els locals Cubedo i Codina, i els visitants Llobet, Estrada, Cabello i Espi.