Search
Close this search box.

El Vilanova fa oficial el fitxatge de Carlos Contreras per apuntalar la davantera

El golejador deixa la Penya Jove i torna a l'Alumnes Obrers

Carlos Contreras espera tornar a celebrar molts gols amb el Vilanova // G.M.CH.

Carlos Contreras ja és jugador del Vilanova. ElPrimer.cat havia avançat dissabte que el club tenia molt avançat un acord amb el futbolista. Aquest matí l’ha fet oficial.

El golejador torna a l’Alumnes Obrers després de liderar la Penya Jove en l’ascens a Segona Catalana amb 41 dianes.

“Afronto aquesta nova etapa al Vilanova amb tanta il·lusió com si fos la primera, però amb l’experiència d’haver jugat força temporades a Primera Catalana. Intentaré aportar el meu gra de sorra en tot allò que pugui. Tant de bo vinguin molts gols”, afirma el jugador.

La tècnica Luri Sorroche ja té el davanter que volia per apuntalar la parcel·la ofensiva. El curs 2020/2021, amb la pandèmia pel mig, Carlos Contreras va deixar el Vilanova per jugar a l’Igualada, de Tercera Divisió, ja que la Primera Catalana es va aturar.Aquell curs va acabar-lo a la Penya Jove i ara fa el camí de tornada cap a l’Alumnes Obrers, on ja ha jugat en altres etapes anteriors. Contreras també va passar pel futbol base del Vilanova.

De la seva trajectòria també destaca una estada de tres mesos al Castelldefels (Tercera Divisió) i el debut a Segona B amb el Reus.

Amb el pas dels anys, Carlos Contreras ha madurat molt. Ara, amb 29 anys, és un futbolista desequilibrant que espera tornar a donar alegries a l’afició del Vilanova.


Comparteix la notícia