El Vilanova paga un mal primer temps amb la segona derrota consecutiva

Els d'Agus, amb moltes baixes, perden (3-2) contra el Sant Ildefons

Pulido frena una internada d'Iloie // G.M.CH.

SANT ILDEFONS 3 – VILANOVA 2
Gols: 1-0, Naoufal (31′); 2-0, Aniol (33′); 3-0, Marc (42′); 3-1, Pascua, de penal, (45′), i 3-2, Raúl Perea, (80′).

El Vilanova ha vist frenada en sec la marxa que duia al capdavant del subgrup 2A de Primera Catalana amb dues derrotes consecutives. La segona se la va infligir ahir el Sant Ildefons a Cornellà. Un mal primer temps va hipotecar el partit dels de la capital del Garraf, farcits de baixes.

Fins a set absències va tenir Agus entre les lesions de Totti, Marcel, Roberto i Tomàs, el confinament dels germans Rafa i Lucas Ribeiro i el partit de sanció d’Antolínez. A més, tot i només ser 15 jugadors, Iván Torres i Ignasi van quedar fora de la llista per decisió tècnica a partir de qüestions d’ordre intern.

Va passar de puntetes per la primera meitat el Vilanova. El Sant Ildefons, amb la defensa molt avançada, va aconseguir que es jugués durant llargues estones en camp contrari. Agus va ajuntar Cubedo, Eric i Pascua a la medul·lar sense que l’equip pogués agafar el timó del joc.

La iniciativa va pertànyer al ‘Sani’, que va saber-ho traduir en l’electrònic. Naoufal va obrir el marcador al minut 31, quan va caçar un rebot en l’esquena d’un company per creuar un tir que va tocar el pal dret de Javi Martínez abans d’entrar.

Tres minuts més tard, Aniol va recollir un refús del pal en una altra rematada de Naoufal per fer el 2-0 i al minut 42 va arribar el 3-0, obra de Marc lliure de marca amb un xut de primera des del límit de l’àrea. Els tres gols no van ser les úniques ocasions dels locals, que havien posat a prova Javi Martínez quatre cops més.

Al Vilanova li va costar generar perill. Les arribades més clares dels d’Agus van ser dos un contra un amb el porter. Eric va tenir el primer, però va perdre la partida davant Miguel, que en el segon mà a mà, aquest amb Edgar Doblas, va cometre penal. Era el minut 45, just abans del descans, i Pascua va aprofitar la pena màxima per marcar el 3-1.

El gol donava certes esperances al Vilanova, però havia de millorar molt. Els de la capital del Garraf van buscar una altra remuntada sense èxit.

Edgar Doblas, al fons, i Pascua, en primer terme, es lamenten durant el partit // G.M.CH.

Agus va aprofitar el descans per donar entrada a Codina, retornat després de la lesió al turmell. I l’equip va interpretar millor allò que necessitava. El Sant Ildefons, molt atrevit, va seguir amb la defensa a l’altura del mig camp. El Vilanova va atacar l’espai per arribar a l’àrea rival.

Dues opcions d’Edgar Doblas, la segona a la creueta després d’un refús del porter, i una de Boada, amb el cap, van dibuixar un canvi en la decoració del matx. Ara bé, al minut 71 el Vilanova es va quedar amb 10 per la segona targeta groga a Eric.

Amb un home menys i perdent per 3-1, va haver de tirar d’orgull l’equip d’Agus. Raúl Perea va aprofitar un rebuig de Miguel en una rematada de Cubedo per marcar el 3-2 al minut 82, però el Vilanova, tot i intentar-ho, ja no va poder tornar a veure porta. Va acabar demanant l’hora el Sant Ildefons, que encara no havia sumat cap triomf.

El Vilanova es manté com a punter de la taula, ara amb els mateixos 18 punts que el Gavà. Compte amb l’Ascó que només duu un punt menys i que ja ha descansat en aquesta segona volta.

VILANOVA: Javi Martínez, Saldaña (Raúl Perea, 53′), Luca Zarse (Codina, 46′), Víctor Miranda, Iloie, Cubedo, Boada (Jair, 70′), Eric, Edgar Doblas, Pascua i Aleix Semur.
SANT ILDEFONS: Miguel, Pulido, Rubén (Javi, 79′), Gosa (Toni, 53′), Karim, Joan, Marc (Pozzo, 75′), Jonathan, Naoufal (Avilés, 75′), Aniol (Álvaro García, 75′) i Giancarlo.
ÀRBITRE: Molina Martínez. Va amonestar els locals Jonathan, Karim, Miguel, Marc, Giancarlo, Joan, Álvaro García i Pozzo; i els visitants Eric (2) (71′), Luca Zarse i Cubedo.