El Vilanova perd el rumb a partir del quart d’hora i cedeix la primera derrota

Els blanc-i-blaus cauen per 0-2 contra el Can Vidalet

Carlos Contreras, pensatiu durant el partit d'aquest migdia // G.M.CH.

VILANOVA 0 – CAN VIDALET 2
Gols: 0-1, Míchel (49) i 0-2, Bru (60).

Primera derrota del Vilanova a la Lliga. Els blanc-i-blaus han perdut el rumb a partir del quart d’hora de joc i ja no l’han recuperat. El Can Vidalet s’ha imposat a l’Alumnes Obrers per 0-2.

La posada en escena del Vilanova ha estat bona. En la primera jugada, Carlos Contreras ha rematat un pèl creuat i tant ell com Jair, que jugaven oberts a les bandes, adquirien protagonisme.

Al minut vuit, a Jair se li ha escapat el control després d’una mala cessió enrere d’un jugador visitant. L’extrem hauria pogut encarar el porter.

Superat el minut 15, les forces s’han equilibrat. El Can Vidalet ha començat a evolucionar de mig camp cap amunt i ja no ha deixat de controlar el joc.

Sense generar grans ocasions, els visitants, amb més possessió de la pilota, han aculat el Vilanova. Els de Vilagut es limitaven a intentar sortir al contracop.

La millor opció de gol del Can Vidalet en la primera meitat ha arribat al minut 29, quan ha reclamat una mà de Codina, que defensava el segon pal en un córner. L’àrbitre, discutit tot el partit, s’ha desentès de la jugada.

El Vilanova reclamava a crits el descans, però just abans que acabés el primer temps, el porter Iván ha negat el gol a Carlos Contreras en un xut al pal curt.

No ha arribat la reacció dels de Vilagut després de la mitja part. Sense Matty, lesionat a l’espatlla la setmana passada, el Vilanova ha continuat sense trobar la brúixola.

[su_slider source=”media: 23811,23810,23805,23807,23808,23809″ limit=”22″ link=”image” target=”blank” width=”1500″ height=”1000″ title=”no”]

Una paret a la frontal de l’àrea ha permès a Míchel marcar el 0-1 al minut 49 gràcies a una doble rematada. La primera l’ha salvat Albert Alfonso, però en la continuació de la jugada el davanter visitant ha trobat la xarxa.

Quatre minuts més tard, Hugo ha frenat un contracop de Raúl després d’un córner a favor del Vilanova. Tot seguit, Iván Torres ha estat providencial sota pals en una incursió de Sani pel cantó dret.

El Can Vidalet trobava espais a l’esquena dels mitjos del Vilanova i continuava exercint de dominador. Al minut 60 ha arribat el 0-2, obra de Bru, que ha rematat un córner amb el cap lliure de marca a l’àrea petita.

La posterior expulsió de Jean Marco al minut 63 ha acabat amb les opcions del Vilanova. El jugador blanc-i-blau havia caigut a l’àrea i, molt contrariat, ha picat a terra una vegada i una altra amb el braç. L’àrbitre ho ha interpretat com una protesta i li ha ensenyat la segona groga.

El partit ha estat l’últim a l’Alumnes Obrers abans del canvi de la gespa artificial. Les obres arrenquen aquest dilluns i duraran entre quatre i sis setmanes.

VILANOVA: Albert Alfonso, Aleix Semur, Iván Torres (Dani Gutiérrez, 83’), Campuzano, Boza, Frutos (Marc López, 66’), Jair, (Pozzo, 66’) Hugo, Jean Marco, Codina (Gorrea, 72’) i Carlos Contreras (Xavi Marco, 72’).
CAN VIDALET: Iván, Domingo, Adri, Víctor (Sabaté, 61’), Michu (Enric, 74’), Pol, Raúl (Albert, 74’), Bru, Sani (Riku, 79’), Jacobo (Pau, 86’) i Míchel.
ÀRBITRE: Álvarez Ubric. Ha amonestat els locals Campuzano, Boza, Jean Marco (2) (63’), Marc López (83’), Hugo (87’) i Albert Alfonso (89’); i els visitanrs Víctor, Domingo i Albert.