El Vilanova, ple de cares noves, perd per 3-2 a Mollet en el primer partit de pretemporada

Matty i Marc López, els golejadors de l'equip de Vilagut

El primer onze de la pretemporada del Vilanova // CFV

El Vilanova, ple de cares noves, va perdre ahir per 3-2 al camp del Mollet, equip també de Primera Catalana, en el primer compromís de pretemporada.

Va ser un partit típic d’aquestes dates, amb els dos equips començant a acoblar peces i intentant posar en pràctica mecanismes.

Només Codina i Matty integraven l’onze inicial del Vilanova dels habituals del curs passat i l’anglès va ser l’encarregat d’inaugurar el marcador en transformar un penal forçat per Marcos Sinobas, un dels nous, al minut tres.

El Mollet va empatar al minut 40 aprofitant un mal rebuig a la frontal de l’àrea. El xut, molt ajustat, va fer inútil l’estirada de Metha, el porter que ha arribat aquest estiu per competir per la titularitat amb Albert Alfonso.

Els locals van incrementar la renda només començar el segon temps i al minut 65 per situar un 3-1 en el marcador.

Al minut 88, Marc López va aprofitar una passada de Rizzo, l’últim fitxatge arribat a l’Alumnes Obrers, per establir el 3-2 final.

[su_box title=”Valentín Rizzo, nou reforç per a la davantera”]El Vilanova va presentar divendres l’argentí Valentín Rizzo, de 25 anys, com a nou reforç per a la davantera. La temporada passada va començar-la a la Guineueta, que va pujar a Lliga Elit, i va acabar-la al Montcada, amb el qual va ascendir a Primera Catalana. També va jugar al Sant Julià, de la Lliga andorrana. Les converses havien començat fa un mes i han acabat fructificant. L’any passat el Vilanova ja va voler incorporar-lo. Destaca pel seu esperit incansable en atac.[/su_box]