El Vilanova posa el llaç al títol de Lliga i s’assegura l’ascens a la Lliga Elit en el primer match-ball

Els blaus s'imposen al Sarrià per 3-1 i desfermen l'eufòria

La celebració del 2-0 // G.M.CH.

VILANOVA 3 – SARRIÀ 1
GOLS: 1-0, Dai (17′); 2-0, Pedrol (58′); 3-0, David López (63′) i 3-1, Albert Gutiérrez (84′).

Campions i cap a la Lliga Elit. El Vilanova va posar ahir la cirereta a una gran temporada tot segellant l’ascens a dues jornades per al final del campionat. Els blaus es van imposar al Sarrià per 3-1 a l’Alumnes Obrers i van desfermar l’eufòria a la grada i a la gespa.

El Vilanova no va desaprofitar el primer match-ball per proclamar-se campió. L’Estadi feia goig, amb la grada ‘La Boja’ encapçalant els càntics per animar l’equip. I des de l’inici els blaus van ser els dominadors.

Codina, David López i Nao van avisar abans que Dai anotés l’1-0 al minut 17. El lateral va definir de meravella per culminar una esplèndida jugada col·lectiva. Bily havia trobat Nao a l’àrea i aquest va habilitar el japonès, que venia de cara, per a la rematada terminal.

Dai festeja l’1-0 amb els seus companys // G.M.CH.

El Sarrià combatia, però no va intimidar Albert Alfonso fins al minut 55 amb un cop de cap al travesser de Pol Grau a la sortida d’un córner. Poc després va arribar el 2-0, obra de Pedrol amb un xut de falta des de la banda esquerra que va tocar en un defensa i va acabar a la xarxa.

La sentència va dur la firma de David López, un autèntic gladiador, que va avançar amb força i determinació aprofitant un enviament de Peque a l’espai per acabar superant el porter per dalt al minut 63.

El gol de l’honor dels visitants va marcar-lo Albert Gutiérrez al minut 84, quan la festa ja havia començat a la graderia. Amb el xiulet final, invasió de camp, abraçades i celebracions. El Vilanova és nou equip de la Lliga Elit, l’objectiu que s’havia marcat al principi de temporada.

VILANOVA: Albert Alfonso, Peque (Sebas, 71′), Morell, Roger Peña, Dai (Carlos, 78′), Volpi (Òscar Garcia, 71′), Bily, Codina, David López, Pedrol (Marc López, 65′) i Nao (Matty, 65′).

Les celebracions per l’ascens van arrencar a la gespa // G.M.CH.