Segueix-nos

Futbol

El Vilanova queda fora dels favorits en la Lliga, segons una enquesta de GolCat

Els tècnics atorguen el paper de gran candidat al Reus Reddis

Codina, Albert, Aleix Semur i Boza, quatre jugadors del Vilanova // G.M.CH.

Una enquesta del portal www.gol.cat entre els entrenadors deixa el Vilanova fora de la llista de favorits al títol en el grup 3 de Primera Catalana.

Han respost 15 dels 16 tècnics dels equips del grup i han donat el paper de gran candidat a dominar el campionat al Reus Reddis, el més votat amb un 80% de suports.

El conjunt del Baix Camp, entrenat per l’exvilanovista Marc Carrasco, ha configurat una plantilla que fa patxoca. Víctor Miranda i Sergi Moreno, que també van jugar a l’Alumnes Obrers, en formen part.

Segueixen el Reus Reddis tres equips amb un percentatge similar: Santfeliuenc (66,66%), Valls (66,66%) i Viladecans (60%).
També apareixen en la llista l’Europa B (13,3%), l’Ascó (6,66%) i el Can Vidalet (6,66%).

La profunda renovació que hi ha hagut al Vilanova i el canvi de míster (Vilagut per Luri Sorroche) abans de començar la pretemporada segurament ha incidit en les sensacions que tenen els tècnics sobre el conjunt de la capital del Garraf.

Tampoc està entre els favorits, segons aquesta enquesta, un altre històric com el Santboià.

Cada entrenador ha escollit tres equips aspirants al títol. La Lliga arrenca el cap de setmana que ve, amb tres partits dissabte i cinc, diumenge.


Periodista. Director d'elPrimer.cat. Twitter: @gmch08

PUBLICITAT

Més a Futbol