El Vilanova ratifica la fortalesa a casa contra el cuer Vista Alegre

Els blanc-i-blaus sumen el setè triomf seguit a l'Estadi amb un 3-1

Pascua i Edgar Doblas celebren el 2-0 d'ahir // G.M.CH.

VILANOVA 3 – VISTA ALEGRE 1
GOLS: 1-0, Jaume, en pròpia porta, (33′); 2-0, Pascua (41′); 3-0, Edgar Doblas, de penal, (49′), i 3-1, Sani, de penal, (88′).

Un dia més a l’oficina per al Vilanova a l’Alumnes Obrers. Els blanc-i-blaus van obtenir ahir un triomf funcionarial per 3-1 contra el cuer Vista Alegre i ja acumulen set victòries seguides a l’Estadi

Els visitants van resistir ordenats al darrere fins a l’1-0, al minut 33. Se’l va fer Jaume en pròpia porta després que Edgar Doblas rematés una passada d’Amir.

La pilota la va refusar el porter Marc Briones i el rebot va tocar en el cos del seu company abans d’acabar a la xarxa. Fins aleshores el Vilanova només havia creat perill amb un xut alt d’Edgar Doblas només começar.

Quan el Vilanova va obrir la llauna, el partit, poc lluït, li va fer baixada. I al minut 41, Pascua va fer el 2-0 en rematar de primera una assistència d’Amir, que havia desbordat deixant enrere Bertus.

A l’inici del segon temps va arribar la sentència. Penal clar de Xavi Grau sobre Roger Peña, expulsió del defensa del Vista Alegre, que havia agafat el lateral del Vilanova per la samarreta, i gol d’Edgar Doblas des dels 11 metres.

El 9 dels blanc-i-blaus es va estrenar a la Lliga amb un xut fort a l’esquerra del porter. En la celebració, es va notar que l’equip tenia ganes que marqués Doblas.

Matty desplaça la pilota en presència d’un jugador del Vista Alegre // G.M.CH.

Amb el partit enllestit, Agus va moure la banqueta donant minuts als menys habituals, com ara els germans Carlos i Jordi Sancho. També havia entrat Xavi Fernández, a qui li van anul·lar un gol.

El Vista Alegre va marcar el 3-1 final al minut 88 amb un penal convertit per Sani, que va superar Pacheco, titular en detriment de Mario.

VILANOVA: Pacheco, Saldaña (Toni, 71′), Iloie, Víctor Miranda, Roger Peña, Antolínez, Amir (Jair, 68′), Matty, Edgar Doblas (Jordi Sancho, 68′), Totti (Xavi Fernández, 58′) i Pascua (Carlos Sancho, 68′).
VISTA ALEGRE: Marc Briones, Marwan, Xavi Grau, Oliver, Bertus (Omar, 46′), Miccio (Hugo, 71′), Dorkis, Jaume, Kuele (Moré, 71′), Cristian Faura (Younes, 68′) i Naoufal (Sani, 46′).
ÀRBITRE: Calbeto Marzo. Va amonestar el visitant Miccio i va expulsar el seu company Xavi Grau amb vermella directa (49′).