Una errada pròpia al primer minut condemna (0-1) els blanc-i-blaus

Hugo Del Chicca fa un desplaçament de pilota // IVÁN JIMÉNEZ-@IMATGESVILANOVA

VILANOVA 0 – REUS REDDIS 1
GOL: 0-1, Sergi Moreno (1).

El Vilanova continua amb una alarmant falta de gol i sent víctima d’errors propis. Així va perdre ahir a la tarda (1-0) contra el Reus Reddis, nou líder en solitari al grup 3 de Primera Catalana, el dia que estrenava en partit oficial la nova gespa de l’Alumnes Obrers.

Una mala cessió enrere d’Iván Torres cap al porter Albert Alfonso va permetre als roig-i-negres fer l’únic gol del partit al primer minut de joc. L’exvilanovista Sergi Moreno, molt atent, se’n va aprofitar per recollir la pilota dins l’àrea i marcar.

Es va poder refer el Vilanova de seguida en una acció similar a la del 0-1, però Pozzo no va encertar amb els tres pals després de recollir un enviament erroni enrere amb el pit d’un defensa visitant cap al porter.

Poc després, Carlos Contreras va estar a punt de marcar gràcies la pressió sobre el porter Verdejo.

Tot i el gol matiner encaixat, el Vilanova va oferir un bon to general tot posant contra les cordes un dels grans aspirants a guanyar la Lliga.

Quan el Reus podia combinar, duia perill. Marcel va buscar el 0-2 al minut 10 després d’una jugada col·lectiva dels visitants.

Per desconnectar els del Baix Camp el Vilanova estava actiu en les recuperacions de pilota. Hugo Del Chicca i Matty assumien protagonisme a la medul·lar i Iván Torres feia bons desplaçaments en diagonal.

A la mitja hora Verdejo va evitar l’1-1 en un contracop culminat per Carlos Contreras dins l’àrea. No està fi de cara al gol l’extrem, però no s’amaga.

La segona meitat va seguir un guió similar. El Vilanova va tornar a disposar d’ocasions sense trobar la xarxa.

Carlos Contreras va engaltar malament una deixada de Pozzo, que no va trigar a trobar-se amb Verdejo, gegant en l’un contra un després d’una passada a l’àrea de Frutos.

Abans del quart d’hora de la represa va tornar a lluir-se el porter del Reus. Iván Torres va fer que s’estirés d’allò més bé per evitar el gol amb un tir ajustat al pal esquerre.

Amb el Vilanova guanyant terreny, Albert Alfonso havia d’estar atent per cobrir l’esquena de la defensa i va fer dues bones sortides als peus de dos jugadors del Reus, Xavi Jaime i Sardà.

Al minut 65 els visitants es van quedar amb 10 per la segona groga a Xavi Jaime, però ni així va poder canviar el signe del partit el Vilanova.

Amb el Reus dedicant-se a sobreviure sense exposar gaire, el Vilanova es van anar ofuscant, tot i no deixar d’intentar-ho tenint molta possessió de la pilota.

Un cop de cap desviat d’Aleix Semur al minut 93 va ser la darrera ocasió dels de Vilagut, que continuen perdent posicions a la taula.

El cap de setmana que ve no hi ha Lliga. El Vilanova reprendrà la competició l’11 de desembre al camp del Santboià.

VILANOVA: Albert Alfonso, Arlés (Jair, 67′), Iván Torres, Aleix Semur, Boza, Frutos (Campuzano, 67′), Gorrea (Herhan, 82′), Hugo Del Chicca, Pozzo (Xavi Marco, 82′), Matty i Carlos Contreras.
REUS REDDIS:
Verdejo, Nico Díaz, Argilaga, Àlex Fernández, Víctor Miranda, Hugo Moreno (Canals, 87′), Xavi Jaime, Modest, Sergi Moreno (Estivill, 72′), Uri Benito (De las Heras, 72′) i Marcel (Sardà, 62′).
ÀRBITRE: Portero Selles. Va amonestar el local Hugo Del Chicca, i els visitants Xavi Jaime (2) (65′), Nico Díaz i Verdejo.