El Vilanova suma una laboriosa victòria (0-2) al camp del Canonja i és encara més líder

Els de Vilagut ja treuen set punts al segon, l'Atlètic Sant Just

El Vilanova festeja el triomf d'ahir al vestidor // INSTAGRAM CF VILANOVA

CANONJA 0 – VILANOVA 2
GOLS: 0-1, Marc López (10) i 0-2, Bily (91).

El Vilanova ja té set punts d’avantatge al capdavant de la taula i continua caminant amb determinació cap a l’ascens després d’imposar-se ahir a la tarda al camp del Canonja per 0-2 i d’aprofitar l’ensopegada de l’Atlètic Sant Just, segon a la taula, que va empatar a un a Ascó.

El triomf del Vilanova va ser molt laboriós. Va posar-hi els fonaments Marc López, novetat en l’onze inicial, amb el 0-1 al minut 10. El menut davanter vilanoví va marcar tot rematant l’assistència terminal de Dai després d’una irrupció del lateral japonès per la banda esquerra.

La primera mitja hora del conjunt de Vilagut va ser bona. Bily va tenir dues temptatives per eixamplar la renda sense trobar la xarxa. Els locals van començar a amenaçar Albert Alfonso amb un cop de cap de Quim al travesser al minut 33. Dues opcions més dels locals abans del descans van fer entendre al Vilanova que li esperava una segona meitat exigent.

Així va ser. La dinàmica del tram final del primer temps va continuar a la represa. Els de la capital del Garraf van haver de serrar les dents i van saber patir davant les aproximacions dels locals. I més quan es van quedar amb 10 al minut 70 per la segona targeta groga a Saldaña.

En el temps de descompte va arribar la sentència amb la firma de Bily, que partint del cantó dret va anotar el 0-2 i el seu setzè gol del campionat per posar la rúbrica a la victòria del Vilanova. El pròxim partit dels blaus serà ja després de la Setmana Santa, el 7 d’abril a l’Alumnes Obrers contra l’Atlètic Vilafranca.

VILANOVA: Albert Alfonso, Saldaña, Sebas, Morell, Roger Peña, Nik (Volpi, 40), Dai (Peque, 74), Codina, Marc López (Ian Álvarez, 57), Pedrol (Pozzo, 57) (Carlos, 86) i Bily.