El Vilanova supera (2-0) el Viladecans amb gols de Matty i Carlos Contreras

Els blanc-i-blaus confirmen el bon to contra un rival en hores baixes

El Vilanova ja acumula set jornades seguides sense perdre // ARXIU

VILANOVA 2 – VILADECANS 0
GOLS: 1-0, Matty (37′) i 2-0, Carlos Contreras (80′).

El Vilanova va imposar-se ahir al Viladecans per 2-0 amb dianes de Matty i de Carlos Contreras. Els blanc-i-blaus ja acumulen set partits consecutius sense perdre, tot i que en necessiten més per escalar posicions.

El Vildecans, per la seva banda, va confirmar a l’Alumnes Obrers que està en hores baixes, ja que va encaixar la tercera derrota seguida i va encadenar la setena jornada sense vèncer.

Als de Vilagut els va servir fer un partit seriós per endur-se els tres punts. Els va faltar inspiració en la zona de tres quarts per ser més amenaçadors contra un rival tou futbolísticament i anímicament.

Una pèrdua de Cepeda, que va regalar la pilota a Carlos Contreras, va acabar amb l’1-0 del Vilanova al minut 37. El davanter blanc-i-blau va aprofitar l’avinentesa per entrar a l’àrea i quan semblava que se li escapava la pilota, la va recollir Matty per acabar la jugada.

Tot i que el Viladecans va arrencar millor en la segona meitat, el Vilanova va resistir sense encaixar i va refer-se per no posar el partit en perill.

El conjunt de la capital del Garraf va sentenciar al minut 80 amb un contracop letal i una deliciosa rosca de Carlos Contreras, que va córrer fins al vèrtex esquerre de l’àrea per rebre una passada de Matty i perfilar-se cap a la dreta abans d’enviar la pilota a l’escaire.

VILANOVA: Albert Alfonso, Delchi (Saldaña, 67′), Iván Torres, Alex Semur, Boza, Frutos (Marc López, 87’), Arnau Moya (Magu, 69′), Valentín Volpi (Codina, 73′), Carlos Contreras (Pozzo, 85′), Matty i Òscar Garcia.
VILADECANS: Javi Martínez, Lara, Marc Martínez, Gallardo (Rivera, 85’), Espi, Joan Vázquez, Edgar, Cepeda (Biel Fornés, 62’), Gurrea, Totti (Ferran, 67’) i Santolalla (Biel, 62’).
ÀRBITRE: López López. Va amonestar els locals Arnau Moya, Saldaña, Codina i Boza, i els visitants Totti, Espi i Edgar.