El Vilanova suspèn l’examen contra el Mollerussa a l’Estadi i perd per 0-2

Punt final a una ratxa de 8 triomfs seguits a casa dels blanc-i-blaus

Un jugador del Mollerussa refusa la pilota en presència de Roger Peña // LUIS FERNÁNDEZ

VILANOVA 0 – MOLLERUSSA 2
GOLS: 0-1, Delgado (57′) i 0-2, Franky (82′).

El Vilanova va suspendre ahir l’exigent examen que tenia a casa contra un dels equips més en forma de la Lliga. Els blanc-i-blaus van perdre per 0-2 davant el Mollerussa i queden a sis punts del lideratge havent encara de descansar.

La primera meitat va ser molt equilibrada, amb poques arribades rellevants. La més clara del Vilanova va produir-se al minut 41 amb una rematada de Pascua, que va recollir una passada enrere de Totti dins l’àrea i va xutar massa creuat.

El Mollerussa va fer una passa endavant en la segona meitat i una indecisió de Miranda i Antolínez a l’hora de refusar la pilota va permetre a Delgado rematar a gol lliure de marca des de dins l’àrea. Era el minut 57.

Sense que el Vilanova pogués retallar diferències, al minut 82 va arribar el 0-2, obra del sitgetà Franky, que va convertir en gol una transició ràpida del Mollerussa, iniciada per Delgado amb un exquisit cop d’esperó.

Els intents de replicar del Vilanova no van fructificar i els d’Agus van veure trencada una ratxa de vuit victòries consecutives a l’Alumnes Obrers.

VILANOVA: Mario, Saldaña, Aleix Semur, Víctor Miranda, Roger Peña, Antolínez (Matty, 68′), Pascua, Totti (Carlos Sancho, 82′), Amir (Jair, 68′), Codina (Jordi Sancho, 89′) i Eric.
MOLLERUSSA: Adri, Fabregat, Martí, Porta, Barón (Totti, 68’), Jofre (Franky, 78’), Putxi, Delgado (Ars, 85’), Moró (Patrice, 61’), Sasha (Trota, 61’) i Rocky.
ÀRBITRE: Álvarez Molina. Va amonestar els locals Sasha i Moró. També va ensenyar targeta groga a Aleix Vall, segon entrenador del Vilanova, i a Jordi Cortés, tècnic del Mollerussa.