El Vilanova tira de paciència per desfer-se de l’Alcarràs (2-0) i situar-se colíder

Pascua i el debutant Amir, golejadors en el segon temps

Amir, amb els dits a les orelles, celebra el 2-0 en presència d'Eric // G.M.CH.

VILANOVA 2 – ALCARRÀS 0
GOLS: 1-0, Pascua (50′) i 2-0, Amir (70′).

El Vilanova va saber ser pacient ahir per doblegar l’Alcarràs per 2-0 i situar-se colíder juntament amb l’Atlètic Lleida, que va empatar a Viladecans.

Agus va tornar a ajuntar un munt de migcampistes en l’onze inicial: Antolínez, Matty, Totti, Eric i Pascua, a banda de Roberto, novetat com a lateral dret. El resultat va ser un equip amb més pilota que el rival.

El jugador més avançat era Pascua, amb Totti per darrere. Eric jugava obert a la dreta. A l’esquerra hi havia un especialista com Roger Peña. El decorat ja li anava bé a l’Alcarràs, molt còmode amb transicions ràpides.

Les primeres ocasions van ser del Vilanova i van arribar a pilota parada, amb centrades de Matty i rematades de cap de Luca, una al pal i l’altra fora per poc als minuts sis i 13.

Poc abans de la mitja hora va contestar l’Alcarràs amb la mateixa fórmula. El cop de cap va ser de Youssef amb una sensacional intervenció de Mario. El porter del Vilanova, que lluïa un llampant uniforme de color groc, va volar per evitar el gol.

Havien de madurar el partit els blanc-i-blaus sense descuidar la defensa. Els faltava continuïtat en atac, tot i alguns detalls Matty i Totti, que percudien per dins, i la profunditat de Roger Peña, que estirava l’onze per la banda esquerra.

La superioritat del Vilanova es va confirmar en el segon temps.

Va avisar Pascua al minut 48 amb una rematada a boca de gol que va desviar Pau Sánchez ‘in extremis’ i no va fallar el sitgetà al minut 50 després de recollir un mal refús d’un defensa visitant.

La jugada l’havia començat Matty amb una passada llarga dins l’àrea cap a Antolínez. Va ser el quart gol de Pascua a la Lliga.

[su_slider source=”media: 18610,18606,18608,18609,18611,18605,18607″ limit=”22″ link=”image” target=”blank” width=”1500″ height=”1000″ title=”no”]

L’Alcarràs ja no va poder replicar. Matty va obligar a intervenir el porter Jose amb un xut sec al minut 55 i Agus va posar en joc el debutant Amir buscant mantenir un bon to en atac.

L’estrena del nou davanter del Vilanova va ser immillorable. Al minut 70 va anar a l’espai per recollir una passada de Totti i, malgrat estar escorat, va superar el porter visitant pel pal curt. En la celebració, dits a les orelles, al més pur estil Memphis Depay.

En la recta final, primer Antolínez i després Matty van disposar de dues opcions més per al Vilanova sense poder fer el tercer.

Els blanc-i-blaus tanquen la primera volta dissabte que ve (17.00 h) al camp de l’Atlètic Lleida en un autèntic partidàs amb el lideratge en solitari joc.

VILANOVA: Mario, Roberto, Luca, Víctor Miranda, Iloie (Amir, 58’), Antolínez. Eric (Jair, 78’), Matty, Pascua (Xavi Fernández, 78’), Totti (Toni, 83’) i Roger Peña.
ALCARRÀS: Jose, Berni, Jaume Miret, Youssef Oukkati (Dembo, 88’) , Youssef Moussaoui, Joel (Fofana, 58’), Dida, Pau Sánchez (Jordi Gimeno, 88’), Pau Font, Edu Estany (Bilel, 71’) i Pau Faci (Emmanuel, 58’).
ÀRBITRE: Mateo Moreno. Va amonestar el local Iloie i els visitants Youssef Oukkati, Joel, Youssef Moussaoui, Emmanuel i Pau Sánchez.