Search
Close this search box.

El Vilanova veu com se li’n va en orris el fitxatge mediàtic anunciat en l’assemblea

El futbolista era Gai Assulin i quan només faltava la firma, fa marxa enrere

Pirri, director esportiu del Vilanova i amic personal de Gai Assulin, havia apostat pel jugador // G.M.CH.


Operació fitxatge mediàtic, trencada. El Vilanova no va poder presentar ahir el futbolista que va jugar al Barça, tal com havia anunciat la junta en l’assemblea de socis de divendres. A l’hora de firmar el contracte, el jugador va fer marxa enrere.

Es tractava de l’israelià Gai Assulin, de 32 anys. Van arribar a batejar-lo com el ‘nou Messi’ i Pep Guardiola va fer-lo debutar amb el primer equip del Barça el 28 d’octubre de 2009 en un compromís de Copa del Rei contra la Cultural Leonesa. Les lesions i les expectatives pel que s’esperava d’ell mai van ajudar-lo en la seva progressió.

Un problema familiar, segons va informar Gai Assulin ahir mateix al Vilanova, farà que el futbolista no endegui aquesta aventura a la capital del Garraf. El futbolista viu actualment a Manchester.

El passat mes de maig Gai Assulin va ser notícia per convertir-se en el jugador 13 de Jijantes en la represa de la Kings League. Va disputar el primer partit del segon split amb l’equip que presideix el vilanoví Gerard Romero. En els dos últims anys havia jugat a la Sèrie D italiana.

En el Vilanova hi ha malestar perquè ja ho tenien tot preparat per a la presentació. Inclús el jugador, segons fonts del club, havia autoritzat fer públic el seu nom, però el Vilanova va declinar-ho fer en l’assemblea per generar més expectatives i perquè faltava la firma del contracte.

El vicepresident Quim Reche havia parlat d’un acord amb el futbolista del 99,9% pendent únicament de la signatura, però aquesta no es va produir.

Gai Assulin venia al Vilanova per l’amistat amb Pirri, director esportiu del club, que ha quedat molest pel desenllaç. “Ens vam conèixer al Sabadell i som amics. Per això havíem apostat per ell. Ha estat inesperat. Que m’hagi fallat a mi, ho puc passar, però amb el club pel mig, no m’ha agradat”, afirma.

Comparteix la notícia