Search
Close this search box.

Els clubs del Garraf, units per demanar condicions per reprendre les lligues

La Federació ha fet una consulta de Segona Catalana en avall

El Sitges i l'Olivella són dos dels equips garrafencs de Segona Catalana // G.M.CH.

Els clubs de Segona Catalana, Tercera Catalana i Quarta Catalana del Garraf són partidaris de no retornar a la competició si no es donen una sèrie de requisits. És el mateix que demanen a la Federació Catalana el Vilanova i 30 clubs més de Primera Catalana.

Així s’han posicionat el Sitges, el Cubelles, l’Olivella, el Ribes, la Penya Jove i l’Atlètic Vilanova a la consulta que els ha fet la Federació. La postura dels clubs és la de no reiniciar la competició fins que no es reuneixin una sèrie de condicions sanitàries (toc de queda, mobilitat geogràfica, tests) i econòmiques (ajuts per desplaçaments i bonificacions per als arbitratges).

Segons el web FutbolCatalunya.com, avui la Federació ha d’informar els seus 14 delegats sobre els resultats de la consulta (jugar o no) als clubs de tot el territori.

En la junta directiva de febrer, la Federació va expressar el seu desig de reprendre totes les competicions d’àmbit català tan aviat com ho permeti el Govern, per complir amb els plans de competició aprovats per l’Assemblea General.

Comparteix la notícia