Search
Close this search box.
,

Els equips de Base i de Via Olímpica del Gimnàstica Vilanova, campions de Catalunya

La suma de les puntuacions de les gimnastes, clau en els dos títols

L'equip de Via Olímpica del Club Gimnàstica Vilanova // CG VILANOVA


Els equips de Base i de Via Olímpica del Club Gimnàstica Vilanova van proclamar-se campions de Catalunya en l’Autonòmic celebrat dissabte passat a Hostalets de Balenyà.

En nivell Base 1-5, l’equip el formaven cinc gimnastes: Berta Estrada (Base 1), Leyre Lozano (Base 2), Queralt Carmona (Base 3), Noa Rosalén (Base 4) i Sabrina Royo (Base 5). La suma de les puntuacions de totes elles, entrenades per Lídia Castillejo amb la col·laboració de Nadia López, els va atorgar el títol.


L’equip de Base del Gimnàstica Vilanova // CG VILANOVA

En nivell Via Olímpica 1-4, Lídia Castillejo va dirigir un equip compost per quatre integrants: Ariadna Gol (Via 1), Neus Massana (Via 2), Gala Martínez (Via 3) i Carlota Moreno (Via 4). Entre totes van sumar 172.000 punts, que els van donar la victòria per equips.

Cal remarcar que és el tercer any consecutiu que la Lídia Castillejo aconsegueix que l’equip Via Olímpica 1-4 guanyi aquest títol.

La Federació Catalana de Gimnàstica també va organitzar, dissabte, el Trofeu de Tardor Escolar. El Club Gimnàstica Vilanova va presentar un equip en categoria Escolar DP. El van formar Olalla Gutiérrez, Aina Rovira, Paula Domínguez i Mariona Guerrero i van assolir la segona plaça sota la direcció d’Encarni Adsuar.

Comparteix la notícia