Segueix-nos

Futbol

Els golejadors Adri Alonso i Sergio Ximénez renoven per l’Atlètic Vilanova

Walter Lamy continua com a tècnic dels blanc-i-blaus

Adri Alonso, amb Walter Lamy // CLUB ATLÈTIC VILANOVA

L’Atlètic Vilanova també està ficat de ple en la feina per configurar la plantilla de la temporada que ve. De moment, s’ha assegurat la continuïtat dels seus dos golejadors: Adri Alonso i Sergio Ximénez.

Tots dos continuaran a les ordres del tècnic Walter Lamy, que també ha renovat, juntament amb Fabián Asencio, el seu ajudant.

Adri Alonso va ser el màxim realitzador del grup 12 de Tercera Catalana en l’última temporada amb un total de 17 dianes. Sergio Ximénez va erigir-se en el seu millor soci en atac amb 11 gols.

Tots dos van contribuir a la revifada de l’Atlètic Vilanova coincidint amb l’arribada de Walter Lamy. Els blanc-i-blaus volen mantenir el bon to la temporada que ve amb els seus dos principals puntals ofensius.

Nito torna al Sitges
A Segona Catalana, el porter Nito torna al Sitges després d’acabar la darrera temporada al Vilanova. El club d’Aiguadolç en va anunciar ahir el fitxatge. Nito busca un paper més protagonista del que va tenir a l’Alumnes Obrers. Competirà per la titularitat amb Lucas Cajes, que també ha recalat altre cop al Sitges.
PUBLICITAT

Més a Futbol