Els Veterans del Vilanova arriben a l’aturada nadalenca amb mal sabor de boca

Els de la capital del Garraf perden per 9-5 contra el Cinco Rosas

Els Veterans del Vilanova van cloure l'any amb derrota // VETERANS CFV

Els Veterans del Vilanova van arribar al parèntesi nadalenc amb un mal sabor de boca després de perdre per 9-5, resultat poc usual en el futbol, al camp del Cinco Rosas.

I això que primer van marcar els de Cacao, que es van avançar al minut vuit a través de Fede. Tanmateix, els locals de seguida van capgirar el marcador fins al 2-1 al minut 13.

Quan es complia el quart d’hora, el partit encara se li va torçar més al Vilanova amb la lesió d’Almirall. Així tot, els de la capital del Garraf van disposar de dues ocasions per empatar, però l’equip que va tornar a marcar va ser el Cinco Rosas, que va fer el 3-1 al minut 24.

Abans del descans Ruzafa va fer el 3-2 per al Vilanova, que podia enfocar el segon temps amb opcions.

Ara bé, en un tres i no res a la represa, els locals van anotar tres gols per situar un 6-2 en el marcador al minut 69.

A partir d’aquest moment, poca cosa a fer per al Vilanova fins al 9-5 final. Morillas, Toni Domènech i Ruzafa, que repetia, van fer els tres gols restants dels de Cacao.

L’equip vilanoví va tercer i vol fer autocrítica per recuperar sensacions de cara a la represa de la Lliga, el 13 de gener.