Els Veterans del Vilanova donen un cop d’autoritat amb un 0-3 a la Palma de Cervelló

Rubén Lara (2) i Kodro, els golejadors dels de Cacao

Els Veterans del Vilanova celebren la victòria // CFV

Els Veterans del Vilanova van donar dissabte un cop d’autoritat al camp de la Palma de Cervelló tot imposant-se per 0-3.

El partit va començar amb arribades de l’equip local, que buscava crear perill amb centrades a l’àrea. La defensa del Vilanova se’n va sortir bé.

Quan els de la capital del Garraf van poder tenir la pilota, van trobar camins cap a la porteria rival. I al minut 23 Rubén Lara va estrenar el marcador arribant des de darrere després d’una combinació en banda entre Fede i Migallón.

Amb aquest 0-1 encara es va accentuar més el domini del Vilanova, que va incrementar la renda al minut 32. De nou va marcar Rubén Lara. Aquesta vegada va pispar la pilota a l’àrea abans d’enviar-la a la xarxa.

La sentència va arribar a l’inici del segon temps, quan el porter local va errar en la passada a un company i Kodro, un dels reforços del Vilanova aquesta temporada, va recollir el cuir per marcar de vaselina.

El marcador podia haver estat més ampli, però el porter de la Palma de Cervelló ho va impedir.

Aquest dissabte (15.30 h) els de Cacao reben el Sant Andreu de la Barca a l’Alumnes Obrers.