Els Veterans del Vilanova empaten contra l’Atlètic Incresa (2-2), malgrat avançar-se amb un 2-0

Migallón i Morillas fan els gols dels de la capital del Garraf

L'onze inicial de dissabte dels Veterans del Vilanova // VETERANS CFV

Els Veterans del Vilanova no van poder fer bo, dissabte, un parcial de 2-0 contra l’Atlètic Incresa i van acabar empatant a dos. La reacció dels visitants els va fer mereixedors del punt obtingut.

El matx va començar de meravella per als de la capital del Garraf. Al primer minut Migallón va aprofitar un refús del porter després d’un xut de Morillas per firmar l’1-0. I al minut 14, Morillas, molt incisiu, va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2-0.

L’Atlètic Incresa va replicar traient tota l’artilleria i va posar en escena dos davanters rapidíssims que van fer patir a la defensa local. Els visitants van retallar diferències de penal al minut 40.

A la represa, l’Atlètic Incresa va sortir en tromba i va empatar al minut 50. Toni Cuadrado, que repetia a la porteria, no hi va poder fer res. Els problemes es van accentuar per al Vilanova quan Xavi Almirall es va lesionar.

Amb el 2-2, el partit va embogir, però malgrat haver-hi ocasions a les dues porteries (Morillas va rematar al pal i Chus va perdonar una rematada franca per al Vilanova), el marcador ja no es va tornar a bellugar.