Els Veterans del Vilanova encadenen la quarta derrota

Els blanc-i-blaus perden per 2-5 contra l'Atlético San Pancracio

Els Veterans del Vilanova van perdre, dissabte, per 2-5 contra l’Atlético San Pancracio, rival directe de la zona alta. Un gol al primer minut va posar de seguida el matx coll amunt per als blanc-i-blaus. Tot i que el Vilanova va buscar la rèplica a través de Suso, al minut 11 va arribar el 0-2. Un gol de Fede poc abans del descans va donar opcions als de Cacao, que van buscar l’empat a la represa. Ara bé, una falta va permetre a l’Atlético San Pancracio fer l’1-3 al minut 60. Chus va mantenir obert el matx amb el 2-3 en rematar un córner botat per Alejandro Morillas al minut 66, però quan millor estava el Vilanova, va arribar el 2-4. Era el minut 73. En la recta final, amb els de Cacao abocats a l’atac, els visitants van anotar el 2-5 final. Va ser la quarta derrota seguida del Vilanova, ara cinquè a la taula. Les sensacions que desprèn l’equip són millors que els resultats.