Els Veterans del Vilanova golegen (6-2) el Gelida i s’aferren a la tercera posició

Els blanc-i-blaus, a un triomf de jugar la promoció d'ascens

Els Veterans del Vilanova opten a la promoció d'ascens // CFV

Els Veterans del Vilanova va golejar dissabte al Gelida per 6-2 i s’aferren a la tercera posició, que els donaria dret a jugar la promoció d’ascens a Preferent.

Aviat se li va posar de cara el partit al Vilanova, ja que al minut quatre Suso va rematar de mitja xilena un córner per anotar l’1-0.

Els de la capital del Garraf van veure porteria tres cops més abans del descans. Ruzafa, a plaer a passada de Fede, va marcar el 2-0 al minut 13 i Ruzafa va repetir al minut 17 amb un fort xut després d’una jugada personal.

Per arrodonir el primer temps, Fede va firmar el 4-0 amb un precís llançament de falta.

A la represa, Jordi Migallón va incrementar la renda del Vilanova amb un gol de murri i aleshores l’equip es va relaxar una mica. Se’n va aprofitar el Gelida per fer el 5-1 al minut 68.

En la recta final de matx, Chus va fer pujar el 6-1 en el marcador i els visitants van acabar anotant el seu segon gol.

Aquest dissabte (17.30 h) el Vilanova visita el Vilafranca amb l’objectiu de guanyar i acabar tercer per jugar promoció.