Els Veterans del Vilanova masteguen un triomf que haurien pogut liquidar abans

Els de Cacao guanyen la Penya Blanc-i-blava de Sant Feliu per 5-4

Els Veterans del Vilanova van quarts a la taula // VETERANS CFV

Els Veterans del Vilanova van imposar-se dissabte als Veterans de la Penya Blanc-i-blava de Sant Feliu, ara cuer, per 5-4. Els de la capital del Garraf van donar vida al rival per no saber tancar el partit de manera definitiva.

La posada en escena del Vilanova va ser magnífica. Morillas va avisar amb un xut al pal al minut tres i tot seguit va habilitar Ruzafa perquè obrís la llauna.

La pressió del Vilanova va continuar i Kodro va incrementar la renda al minut 12 després de recollir el refús del travesser a un cop de cap de De la Rubia. Poc després, Migallón va desaprofitar dues grans ocasions per inflar el marcador.

Tot va canviar del minut 35 al 38, quan el Sant Feliu va empatar amb dues dianes pràcticament seguides. Incomprensiblement, es va arribar al descans amb taules.

El Vilanova va tornar a entonar-se al començament del segon temps. Kodro va fer el 3-2 amb un golàs des del mig del camp i Morales va doblar de nou la diferència en culminar una jugada que havia trenat amb Suso i Morillas.

Ara bé, el 4-2 tampoc no va ser definitiu. Va tornar a marcar el Sant Feliu per posar picant al partit al minut 69, encara que Morillas, en una acció d’oportunisme, va posar de nou terra pel mig per al Vilanova amb el 5-3 al minut 80.

Quan semblava que ja estava liquiditat el partit, el 5-4 dels visitants al minut 89 va dur altre cop incertesa al marcador, però ja no va haver-hi temps per a res més. El Vilanova és quart a la taula amb els mateixos 19 punts que el Sant Andreu de la Barca, tercer.