Els Veterans del Vilanova mereixen més contra el colíder Atlètic Esparreguera

Els blanc-i-blaus perden per 2-3 en el primer partit a Canyelles

Els dos capitans, amb l'àrbitre abans de l'inici del partit // CFV

Els Veterans del Vilanova van perdre dissabte contra l’Atlètic Esparreguera, un dels colíders, per 2-3. Va ser un marcador enganyós.

El partit va arrencar amb bones ocasions per part dels blanc-i-blaus. Els va faltar encert en accions d’un contra un amb el porter i en faltes ben penjades a l’àrea rival.

L’Atlètic Esparreguera va inaugurar el marcador en la seva primera arribada. Va aprofitar-se del descuit dels jugadors del Vilanova, que van quedar parats en veure que el davanter Jordi Migallón s’estava discutint amb el porter visitant.

Menys de dos minuts més tard, l’Atlètic Esparreguera va anotar el 0-2 amb un contracop ben finalitzat.

No es va rendir el Vilanova, a pesar d’aquests dos cops. El travesser va repel·lir dos cops de cap de Toni Domènech i José Martínez no va trobar porta en una rematada franca.

Abans del descans va tornar a marcar l’Atlètic Esparreguera. Ho va aconseguir a partir d’un mal rebuig de la defensa blanc-i-blava. El 0-3 del descans era un càstig massa sever per als de Cacao, que havien fet mèrits per no tenir un marcador tan advers.

La segona part va mantenir un guió similar al de la primera. Les ocasions del Vilanova van continuar.

L’àrbitre no va veure entrar un clar gol de Ricky en un cop de cap i l’equip no va connectar rematades en altres bones pilotes centrades a l’àrea.

En els últims minuts els Veterans del Vilanova van maquillar el marcador amb els seus dos gols. El primer va ser obra de Toni Cuadrado, que va recollir el rebuig del porter en un xut d’Asier.

Poc després, Manolo va convertir en el 2-3 final un penal forçat per Toni Cuadrado. Els de la capital del Garraf van merèixer molt més en el primer partit com a locals a Canyelles, on van rebre un tracte excel·lent.

Aquest dissabte (16.00 h) el Vilanova, cinquè a la taula, visita el Poble Nou, desè classificat.