Els Veterans del Vilanova superen l’Atlètic Vicentí per 5-3 en un partit ple d’alternatives

Arbalat, Asier, Ruzafa, Gabi i Chus, els golejadors blanc-i-blaus

Els Veterans del Vilanova continuen quarts a la taula // CFV

Els Veterans del Vilanova van imposar-se dissabte a l’Atlètic Vicentí per 5-3 en un partit ple d’alternatives i marcat pel vent.

Àlex Arbalat va avançar els de la capital del Garraf aprofitant que la pilota havia quedat solta, però els visitants van empatar abans del descans.

L’estira-i-arronsa va continuar a la represa. L’Atlètic Vicentí va posar-se per davant i va obligar a reaccionar el Vilanova, que va contestar amb dianes d’Asier i de Ruzafa.

No va defallir l’Atlètic Vicentí, capaç de tornar a empatar. Ara bé, primer Gabi i després Chus van sentenciar amb el 5-3 final.

El Vilanova es manté quart a la taula. Aquest dissabte (16.00 h) visita el Casablanca, sisè classificat.