Empat a dos en el derbi entre els Veterans del Vilanova i de la Penya Jove

Els blanc-i-blaus igualen un 0-2 quan tenen el vent a favor

Foto de família dels dos equips // CFV

Els Veterans del Vilanova i els Veterans de la Penya Jove van empatar a dos, dissabte, en el derbi de la segona volta a la Primera Divisió A de l’Agrupació autònoma de Futbolistes Veterans de Catalunya.

La Penya Jove, amb el vent a favor, va sortir a totes i al minut sis va estrenar el resultat gràcies a Marín, el seu jugador més incisiu.

El Vilanova havia d’aguantar les envestides dels visitants i ho va fer fins al minut 41, quan va rebre el 0-2, també obra de Marín, que acabaria lesionat.

En la segona meitat, els tocava als de Cacao aprofitar el vent a favor i també ho van aconseguir.

Israel va aprofitar una passada llarga per marcar de vaselina l’1-2 al minut 67. I Suso, arribant des de darrere en un córner botat per Isaac, va fer l’1-1 al minut 78.

En l’última jugada, Israel va acaronar el 3-2, però aquest ja no va arribar. Al final del partit, companyonia entre els dos equips.

El Vilanova es manté quart (39 punts) i la Penya Jove, tercera (42 punts).