Search
Close this search box.

“En el nou curs, jugarem a 1a Catalana, però treballem per comprar una plaça i estar nets”

Xavier Laffitte aspira a ser reelegit com a president del Vilanova

Xavier Laffitte, aquest migdia a Canal Blau FM // G.M.CH.

Xavier Laffitte aspira a la reelecció com a president del Vilanova. Lidera un projecte ambiciós per imposar-se en les eleccions del 22 de juny. Aquest migdia ha passat pel programa ‘Primer Minut’, de Canal Blau FM, per parlar dels seus plans de present i de futur.

El deute que el club té amb la Seguretat Social és un dels aspectes ineludibles en aquesta cita electoral. Laffitte té clar què farà si surt reelegit. “En la nova temporada jugarem a Primera Catalana, però treballem per comprar una plaça de la mateixa categoria o superior per oblidar-nos del deute i estar nets”, ha explicat.

El procés que vol seguir Laffitte i la seva directiva seria similar al del Reus-Reddis. “Hem començat a fer gestions. A la nova junta tenim advocats i economistes”, ha avançat.


Preguntat per la quantitat que el club deu a la Seguretat Social, Laffite ha dit que “és elevadíssim, però no arriba al milió d’euros. Quan jo vaig agafar la presidència la xifra estava entre els 650.000 i els 700.000 euros. Hi hem d’afegir els interessos i no crec que arribi al milió”.

El candidat a la reelecció ha admès que havia valorat seriosament deixar-ho, però després de trobar un grup d’empresaris que li donen suport, s’ha vist amb ganes de continuar: “Vull fer història amb el Vilanova”, ha assegurat.

Segons Laffitte, “la junta és totalment nova, amb empresaris catalans del món del futbol amb contactes en l’àmbit nacional i internacional. L’objectiu serà pujar a la Superlliga, fer un equip campió, i en sis anys intentar arribar a la Tercera Federació. Estem treballant amb un parell de patrocinadors grans. Pujarem la partida destinada a la primera plantilla. Tinc una junta molt potent i capaç de fer coses grans”.

Dels noms de la nova directiva ha citat Quim Reche, Eloi Reche, Manuel Díaz, Sergio Ferrer i Carlos Paredes. “Entre tots tenim moltes ganes i més després de quedar-nos amb la mel als llavis en la darrera temporada. Tenia clar que en aquest segon mandat havia de fer un pas més i crec que amb la gent que m’acompanya, això és possible “, ha dit Laffitte.

El tècnic Vilagut, Carlos Contreras i Oriol Codina ja s’han compromès a continuar si surt reelegit Laffitte. “Estem treballant en la gent de casa i també volem fitxar quatre o cinc jugadors d’un perfil alt”, ha explicat.


El projecte esportiu l’ha confiat en Jose Quereda, Pirri, amb una llarga trajectòria en el món del futbol. Darrerament, ha passat pel San Cristóbal i el Rubí i també té experiència a l’estranger.

“És un director esportiu amb majúscules. Fa tres mesos que treballa pel Vilanova. Ho fa de manera altruista a l’espera que guanyem les eleccions. Quan me’l van presentar, va ser com un ‘flechazo‘. Ja s’ha encarregat de tractar les primeres renovacions. Serà un treballador del club. S’encarregarà tant de la base com del primer equip”, ha exposat Laffitte. Carles Martínez, per la seva part, farà de coordinador del planter.

Del mandat anterior Laffite ha recordat que “vaig agafar el Vilanova a Segona Catalana, a punt de desaparèixer, sense futbol femení, amb el futbol base venut a una empresa i sense equip de veterans. Vaig dir que no deuria res i així ha estat. Avui dia el club té 450 jugadors i 35 conjunts federats. I les previsions de creixement són del 15%”.

Si surt reelegit, Laffite també vol “potenciar l’àrea social, ja tenim dissenyada una nova pàgina web i farem una grada d’animació. Volem que la canalla vingui al camp com en els últims partits d’aquesta temporada”.


Comparteix la notícia