,

Es compleixen tres anys de la segona Copa de la Reina del Patí Vilanova

L'equip que entrenava Jofre Vilà va guanyar (1-2) el Gijón en la final

Les jugadores del Patí celebren el títol // LUIS VELASCO

Tal dia com avui de 2018 el Patí Vilanova femení va aixecar la segona Copa de la Reina de la seva història. Les noies entrenades aleshores per Jofre Vilà es van apuntar el títol a Les Casernes amb un triomf per 1-2 contra l’Hostelcur Gijón en la gran final.

Va ser una tarda per recordar tant per a l’afició com per a l’equip. El pavelló vell, ple a vessar, va vibrar amb el Patí. Fins a aquell triomf de les de la capital del Garraf, cap equip amfitrió del torneig s’havia endut el títol.

Maria Córdoba, Paola Pascual i Maria Briva són les supervivents d’aquell equip campió en l’actual plantilla.

La final no va ser gens senzilla per al Patí. Primer va marcar l’Hostelcur Gijón, que va estrenar el marcador al minut nou a través de Maria Díez. L’empat va ser obra de Maria Córdoba al principi de la segona meitat.

El matx el va decidir l’argentina Daiana Silva, gran figura de l’equip vilanoví, amb la transformació d’un penal al minut 42.

Les jugadores del Patí, poc abans de rebre la Copa // LUIS VELASCO

La portera del Patí, Cate Ortega, va ser una altra de les destacades del partit i es va endur el guardó de jugador més valuosa de la final.

Els festejos sobre la pista van continuar dos dies més tard amb una recepció oficial a l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú amb la presència de les principals autoritats locals.