,

Èxit de les jugadores i jugadors locals en el Memorial Sergi Navarro

El Club Tennis Vilanova tanca una setmana de molta activitat

Les jugadores i jugadors locals del torneig juvenil que van disputar finals // G.BARBERÀ

El Memorial Sergi Navarro, disputat durant tota la setmana passada al Club Tennis Vilanova, va deixar en molt bon lloc el planter de jugadores i jugadors locals, que van guanyar tres proves de les categories juvenils i van tenir presència en fins a cinc finals.

D’entre els més menuts del Club Tennis Vilanova, Oriol Fernández va imposar-se en el quadre benjamí tot guanyant en la final Adrià Murillo, company seu, per 2/4, 4/1 i 10/6. En la consolació, el títol va ser per a un altre jugador vinculat al club, Nazariy Lakhman, que va vèncer Guillem Alsina, també pertanyent a la disciplina del Vilanova, per 2/4, 4/1 i 10/8.

Les protagonistes i els protagnistes del lliurament de premis // G.BARBERÀ

La final del quadre aleví femení també va donar un duel entre dues jugadores locals, Alèxia Garrido i Indira Delgado. El triomf va ser per a la primera (6/4 i 6/4). Garrido va repetir en el partit pel títol de la categoria infantil, però no va poder amb Lucía López (6/4 i 6/3), guanyadora també en el quadre cadet. En la final va doblegar Paola Rodrigo (6/2 i 6/2). Biel Alsina, també del Club Tennis Vilanova, va disputar la final del quadre aleví masculí. No va poder aixecar la copa de campió en perdre contra Cristian Santos (6/0 i 6/2).

Adrià Serra va batre Álvaro Tormo per 7/5, 6/7 i 10/5 en la final d’infantil masculí, i Jordi Molas va imposar-se en la prova de cadet masculí tot superant Álvaro Muñoz en la final per 7/5 i 6/3.

En la categoria absoluta també va haver-hi protagonisme local. Judith Hernández, vinculada al Club Tennis Vilanova, va disputar la final femenina, però va acabar caient contra Nadja Bay (6/1 i 6/3). En el quadre masculí, Jordi Muñoz i David Jordà, els dos favorits al títol, van disputar-se el trofeu de campió amb victòria del segon per 7/5 i 6/4.

Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis // G.BARBERÀ

També va destacar el tarragoní Pol del Castillo, que actualment s’entrena amb Joan Cardona, director de l’Escola del Club Tennis Vilanova. Castillo va arribar a les semifinals del quadre absolut. En quarts es va desfer del mataroní Jordi Mas, un altre dels favorits al títol.

En la categoria absoluta es van repartir premis en metàl·lic. El guanyador i la guanyadora es van endur 300 euros. La finalista i el finalista, 100, i les semifinalistes i els semifinalistes, 50. Segons Joan Cardona, “hem volgut aportar el nostre granet de sorra en la lluita per la igualtat. La repartició ha estat la mateixa tant en categoria masculina com en femenina, no tenint en compte el volum d’inscrits. Esperem que això serveixi perquè altres clubs comencin a treballar també en aquest sentit”.

Durant la setmana van passar pel Club Tennis Vilanova 130 jugadores i jugadors, que van complir amb els protocols sanitaris per evitar la propagació de la Covid-19. També hi van col·laborar els seus acompanyants i el públic en general. Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tennis, va presenciar les finals del torneig i va participar del lliurament de premis. No hi van faltar els familiars de Sergi Navarro ni els membres de la junta del club, encapçalats pel president, Pedro Muñoz.