Search
Close this search box.
,

Fins a cinc equips continuen amb el ple de punts a la Copa havent jugat més d’un partit

Són l'Amigos de Zizou, The Hooligans, el FC Skal, l'Inter i Los Charrúas

El FCNGBOL, segon al grup C de la Copa // CONSELL ESPORTIU DEL GARRAF


Nova jornada de Copa, la tercera, a la Lliga Comarcal de Futbol 7 i hi ha cinc equips que es mantenen amb un ple de victòries havent jugat més d’un partit. Són l’Amigos de Zizou Elecmont, The Hooligans, el FC Skal, l’Internacional de Puerto Alegre i Los Charrúas.

En el grup A mana l’Amigos de Zizou Elecmont amb nou punts de nou possibles. En aquesta tercera jornada va endossar un 0-5 a l’Atlétic Perroflautas. Els gols se’ls van repartir Aleix Morata, Joshua Canales (2), Isaac Cabrera i Dani Jiménez.

En el grup B es mantenen sense cedir punts fins a tres equips: The Hooligans, el FC Skal i l’Internacional de Puerto Alegre, el primer havent jugat tres partits i els altres dos havent-ne disputat un parell.

The Hooligans va sumar el tercer triomf amb un 4-3 sobre el FC Fisiolab amb dianes de Nil Gimeno, Bernat Martínez i David Hinojosa (2).

Més còmode va ser la segona victòria en dos partits del FC Skal, que va superar la Penya Barcelonista per 5-1 gràcies als gols d’Albert Hernández, Marcos Espigado, Alejandro Pescador (2) i Marçal Fonoll.

L’Inter de Porto Alegre també duu dos triomfs en dos partits i va descansar aquesta setmana.

Los Charrúas van fer valer les dianes de Richard, Jonathan Cosano i Diego per doblegar (3-1) el 8 Tapes i encadenar el tercer triomf en el grup C, que lidera amb solvència.

El persegueix el FCNG BOL, que va empatar a tres contra el Nottingham Miedo.

En el grup D comparteixen el lideratge l’Eco RecasesSports Bar, que va derrotar el Pico Pala TM (8-2) i el Luistatto, que té pendent el partit contra el Cade Projecte & Cal Trajo, amb quatre punts. El Cade Projectes només ha disputat un partit i el va guanyar.

Comparteix la notícia