Search
Close this search box.

Francesc Barberà, històric del futbol al Garraf, homenatjat per la seva trajectòria

La Federació Catalana li lliura un guardó en la Nit dels Campions

Francesc Barberà, al centre, amb el guardó que li van lliurar // FCF

Francesc Barberà, històric del futbol al Garraf, va ser homenatjat ahir per la Federació Catalana de Futbol en el marc de la Nit dels Campions Penedès-Garraf 2022.

Barberà va entrenar el Vilanova en diverses etapes, i també el Ribes, el Club Deportiu Calafell, l’Atlètic Vilafranca i Club Futbol Roquetes, equips amb els quals va aconseguir fins a quatre ascensos, en les dècades dels 70 i 80.

També va exercir com a director tècnic de l’Alondra i del Vilanova. Durant 10 anys, va ser subdelegat de la Federació Catalana de Futbol al Garraf.


La Nit dels Campions, celebrada al Pavelló Municipal de Santa Margarida i els Monjos, va reunir unes 700 persones.

Va servir per entregar els premis als 24 equips de la delegació Penedès-Garraf que s’han proclamat campions de Lliga en la temporada 2021/2022.

Del Garraf, van recollir la copa el Juvenil A del Vilanova, l’Infantil A de la Blanca Subur, l’Infantil B del Vilanova, l’Infantil A del Base Vilanova, l’Aleví B del Sitges, l’Aleví C de la Blanca Subur, l’Aleví C del Ribes, el Benjamí A del Vilanova, el Benjamí A del Base Vilanova, el Prebenjamí A del Ribes, el primer equip de la Penya Jove, el Juvenil A i l’Infantil A del Roquetes Futsal, el primer equip del Cubelles Futbol Sala i el primer equip del Futsal Sitges.


Comparteix la notícia